internet haber sitesi
Reklamı Geç

Ekrem İmamoğlu'na AKP'nin kalesi Güngören'de sevgi seli

Ekrem İmamoğlu, gittiği Güngören Halk Pazarı'nda esnafın ve alışveriş yapan insanların sevgi seli ile karşılandı.

Ekrem İmamoğlu'na AKP'nin kalesi Güngören'de sevgi seli
Ekrem İmamoğlu'na AKP'nin kalesi Güngören'de sevgi seli admin

Büyük kalabalığın arasında zaman zaman yürümekte güçlük çeken Ekrem İmamoğlu, her zaman olduğu gibi birlik beraberlik ve sevgi mesajları verdi. Güleryüzü ve barışçıl mesajları ile insanlara umut olan İmamoğlu, pazar ziyaretinin sonunda yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'topal ördek' söylemini eleştirerek topal, ya da çolak benzetmesinin engelli vatandaşlar açısından incitici bir söylem olduğuna vurgu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'topal ördek' benzetmesine de yanıt verdi. İmamoğlu, 'Kastedilen Meclis'teki bir üstünlük ise biz onu aşarız. Önemli olan hizmet değil mi? Öyle bir şeffaflık göstereceğiz ki toplum bile şaşıracak' dedi.

Konuşmasında nerede muhtaç varsa onun yanında olacağını da belirten İmamoğlu şeffaflık konusundaki hassasiyetini ise şu şekilde dile getirdi:

'Kastedilen Meclis'teki bir üstünlük ise biz onu aşarız. Önemli olan hizmet değil mi? Öyle bir şeffaflık göstereceğiz ki toplum bile şaşıracak' dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı