internet haber sitesi
Reklamı Geç

Skandal ifadeler kullanan AKP’liden açıklama!

AKP'li vekil Ahmet Uzer, Gaziray Banliyö hattının test sürüşünde kameralara yansıyan skandal ifadeler hakkında açıklama yaptı.

Skandal ifadeler kullanan AKP’liden açıklama!
Skandal ifadeler kullanan AKP’liden açıklama! admin

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gaziray Banliyo Hattı Projesi kapsamında Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca arasındaki 5 kilometrelik Gaziray Hattı'nda dün test sürüşleri başlamıştı.

Fakat test sürüşünde tartışma yaratan anlar yaşanmıştı. Trenin sürüldüğü sırada çevredeki vatandaşlara el sallayan AKP'li heyetten bir kişi karşılık alamayınca “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullanmıştı. Görüntülerden kimin söylediği anlaşılmayan söze ise AKP'li heyetten herhangi bir tepki gelmediği gibi bu sözler gülüşmelere neden olmuştu.

ÖZÜR DİLEDİ

AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise, konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ahmet Uzer, o sözlerden dolayı özür diledi.

Ahmet Uzer, kişisel Twitter hesabından yazdığı mesajında, “Dün sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarf edilen, aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşehrilerimden özür dilerim. Durumun, kastını aşmakla birlikte tahkir ve tezyif niyeti taşımayacağını en iyi hemşehrilerim bilir” ifadelerini kullandı.

(SÖZCÜ)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı