internet haber sitesi
Reklamı Geç

Almanya’dan acı haber: İki Türk kızı kazada öldü

Almanya’da, Bavyera’nın üst bölümü olarak bilinen ve daha önce bir çok kez ölümlü kaza yaşanan B 2 otoyolundaki bölge, bu kez iki genç Türk kız kardeşin hayatına mal oldu. Genç kızların Weilheim Kadın Futbol takımında olduğu öğrenildi. Takım arkadaşları üzüntüye boğuldu.

Almanya’dan acı haber: İki Türk kızı kazada öldü
Almanya’dan acı haber: İki Türk kızı kazada öldü admin

Weilheim'da oturan Ayşe –Aytekin Yurtsever çiftinin kızları 20 yaşındaki Melike ile 16 yaşındaki Merve, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolun Monatshausen çıkışında kaza yaptı. Melike'nin kullandığı otomobil, sağa kayarak karşı yöne geçti ve buradan gelen transporter tipindeki bir araçla çarpıştı.

Yardım ekipleri kısa sürede olay yerine yetişti. İlk müdahale hemen Melike'ye yapıldı, ancak araç içinde can verdi.

Almanya’dan üzücü haber: İki Türk kızı kazada öldü

HASTANEYE KALDIRILDI AMA…

Merve ise araçta sıkışmıştı. İlk yardım ekipleri zorla çıkardı ve hastaneye kaldırdı ancak o da kurtarılamadı. Alman vatandaşı da olan, İzmit doğumlu kızlarımız ayrıca Weilheim'ın kadın futbol takımında da oynuyordu.

almanyaa

Cuma akşamı saat 16.45 sıralarında meydana gelen kaza, hem bölgedeki Türkler'i, hem de Almanlar'ı yasa boğdu. Aynı bölgede, daha önce de buzlanma nedeniyle ölümlü kazalar olmuştu. İki genç kızımızın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketleri İzmit'e gönderildi.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı