internet haber sitesi
Reklamı Geç

42 yıldır beton kafes içinde yaşayan katil balina (orka) Kiska intihara teşebbüs etti

Marineland hayvanat bahçesinde, 10 yıldır yalnız yaşayan ve Orka türü (Katil Balina) olan Kiska kafasını yaşadığı akvaryumun duvarına vurdu. Havan hakları aktivistleri 42 yıldır beton bir tankın içinde yaşayan Kiska’nın psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

42 yıldır beton kafes içinde yaşayan katil balina (orka) Kiska intihara teşebbüs etti
42 yıldır beton kafes içinde yaşayan katil balina (orka) Kiska intihara teşebbüs etti admin

Eski bir eğitmen olan Phil Demers tarafından paylaşılan videoda Kiska, 20 saniyeden fazla bir süre boyunca kafasını şiddetli bir şekilde havuzunun duvarına çarpıyor. Demers, Kiska’nın bu davranışını, “tehlikeli ve kendine zarar verme davranışı” olarak adlandırdı.

HAYKURDER’de yaptığı açıklamada, “42 yıldır betondan bir tankın içinde insanları eğlendirmek üzere tutsak edilmiş olan, 5 yavrusu ve tüm arkadaşları ölen ve son 10 yıldır yalnız olan Kiska intihara teşebbüs etti… Başını duvarlara vurmaya başlayan Kiska sonunda ruh sağlığını tamamen kaybetti. O ölmek istiyor!” ifadelerine yer verdi.

 

42 yıldır betondan bir tankın içinde insanları eğlendirmek üzere tutsak edilmiş olan, 5 yavrusu ve tüm arkadaşları ölen ve son 10 yıldır yalnız olan Kiska intihara teşebbüs etti...
Başını duvarlara vurmaya başlayan Kiska sonunda ruh sağlığını tamamen kaybetti. O ölmek istiyor! pic.twitter.com/0UehfssiSj

— HAYKURDER (@haykurder) September 9, 2021

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı