internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan'dan CHP'nin bildirisine yanıt: Bunlar ne menem muhalefet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin dün yayınladığı bildiri hakkında konuştu.

Erdoğan'dan CHP'nin bildirisine yanıt: Bunlar ne menem muhalefet
Erdoğan'dan CHP'nin bildirisine yanıt: Bunlar ne menem muhalefet admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhuriyet gazetesini susturmaya yönelik operasyon ve HDP'li eş genel başkanlar ile milletvekillerinin tutuklanmasının ardından yayınladığı bildiriye yanıt verdi.

Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışında, CHP'nin bildirisindeki 'yardım yataklık' bölümüne dikkat çeken Erdoğan, "Yardım yataklık yapıyor diye suçlama yoluna gidiyorlar. Bunlar ne menem muhalefet. DEAŞ'a karşı mücadeleyi vereceksin ve sen bir bildiri yayınlayıp bizi bastırmaya çalışacaksın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Milletimiz kaderin üzerindeki o kadere teslim olacağını, zafer ulaşacağını 15 Temmuz destanıyla tüm dünyaya ilan etmiştir. Batı neder, orası neder hiç aldırış etmeyin; Allah ne der ona bakınız. Türkiye'yi hala anlamak istemeyenler için bir kez daha tekrar edeyim; bu milleti bölemeyeceksiniz. Bu ezanları susturamayacaksınız. Bu vatanı parçalayamayacaksınız. Bu kararımızdan vazgeçmeyeceğiz, bu yoldan dönmeyeceğiz.

- Bu ülkenin hükümetine saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz. Ondan sonra niye yargıya gidiliyor, nereye gidilecek. Herkes haddini bilecek. Bu ülkede vatana ihanet edenlerin bu ülkede terör estirenlerin avukatlığına soyunanlar bunun bedelini ödemek zorundadır, hesabını vermek zorundadır.

- Anamuhalefet partisi bildirisinde kalkıyor sarayı ve iktidar partisini de DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle yardım yataklık ile suçluyor. Böyle bir anlayış olur mu? Bunlar ne menem bir muhalefet. DEAŞ'a karşı mücadeleyi vereceksin sonra yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, bizi bastırmaya kalkacaksın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı