internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan’dan ilginç koalisyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da düzenlenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fahri Doktora Tevdi Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 7 Haziran genel seçimleri için yine doğruluğu olmayan bir açıklama yaptı. CHP'ye neden görev vermediğini açıklayan Erdoğan üç partinin birleşmesiyle koalisyonun zaten kurulamayacağını söyledi. Ancak CHP MHP ve HDP'nin birleşmesi ile koalisyon kurulabiliyordu.

Erdoğan’dan ilginç koalisyon açıklaması!
Erdoğan’dan ilginç koalisyon açıklaması! admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da düzenlenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fahri Doktora Tevdi törenine katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 "Türkiye son 3 yıldır yaşadığı hadiseler sebebiyle artık olaylara bakış açısını değiştirmiş kendisine yeni yol çizmiş bir ülkedir. Bundan sonra bizim için 'Şu ne der, bu ne der?" diye bir ölçü yoktur. Artık bizim ölçümüz, ülkemizin ve milletimizin bekası için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaktır. Mesela 2013 yılında gezi olayları sırasında biz bu anlayışla hareket ettik. Aynı yılın sonunda yaşadığımız 17-25 Aralık emniyet, yargı, darbe girişiminde de ölçümüz yine buydu. Orada da yargıya, polise müdahale etmek istediler. Onlarla beraber bir darbe girişiminde bulundular. PKK 20 Temmuz 2015'de çukur eylemlerini başlattığının da, o yerleşim yerlerinde yaşayan sivil vatandaşlarımızın can güvenliğine itina gösteren bir yaklaşımla yine devletin ve milletin bekası için ne gerekiyorsa onu yaptık."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı