internet haber sitesi
Reklamı Geç

Putin'den sert açıklama: Herkes aklını mı kaçırdı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NBC News'te yayınlanan "Sunday Night with Megyn Kelly" programına katıldı ve sert açıklamalarda bulundu.

Putin'den sert açıklama: Herkes aklını mı kaçırdı?
Putin'den sert açıklama: Herkes aklını mı kaçırdı? admin

ABD Başkanı Donald Trump’ın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn ile bir ilgisinin olmadığını dile getiren Putin, elinde Cumhuriyetçi Başkan’a yönelik bilgi olduğuna dair gelen soruya ise “Bu saçmalıklardan bir diğer daha” yorumunu yaptı.

Trump’ın iş adamı olarak Rusya’ya en son yaptığı ziyarette kendisiyle buluşmadığını ve hiç tanışmadıklarını dile getirirken  yaklaşık 100 Amerikan şirketin yöneticisinin Rusya’da olduğunu söyledi. Putin sunucuya, “Sizce biz bu insanlardan şu anda bilgi mi topluyoruz? Hepiniz bu kadar mı aklınızı kaçırdınız” dedi.

Putin, Rusya’nın ABD seçimlerine müdahil olduğuna dair iddialar için de “Bunların hepsi yanlış. Bilgiyi tamamen analiz etmiyorlar. Seçimlere Rusya’nın müdahalesine dair tek bir doğrudan kanıt görmedim” açıklamasını yaptı. Putin, Trump’ın yakın çevresine yönelik soruşturma hakkında da “Flynn ile hiç görüşmedim. Siz ortada bir şey yokken sansasyon yaratıyorsunuz ve daha sonra bu sansasyonu mevcut başkanınıza karşı bir silah olarak doğrultuyorsunuz” yorumunu yaptı. SÖZCÜ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı