internet haber sitesi
Reklamı Geç

Londra'da minibüs kalabalığa daldı: Çok sayıda yaralı var

Londra'da minibüs kalabalığa daldı. Ölü olup olmadığı hakkında henüz bilgi gelmese de çok sayıda yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Londra'da minibüs kalabalığa daldı: Çok sayıda yaralı var
Londra'da minibüs kalabalığa daldı: Çok sayıda yaralı var admin

Londra'da bir minibüs kalabalığa daldı. Londra Köprüsü polis tarafından trafiğe kapatılırken, yaralıların olduğu ifade ediliyor. 

Londrada minibüs kalabalığa daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezindeki Londra Köprüsü'nde bir minibüs şöförünün aracını köprüdeki yayaların üzerine sürdüğü iddia edildi.

Londra polisinden yapılan açıklamada, polis ekiplerinin ve acil servis görevlilerinin Londra Köprüsü'nde gerçekleşen olayla ilgilendiği kaydedildi.

Polis, olayın detaylarına ilişkin bilgi vermezken, sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımlarda ise saatte ortalama 80 kilometre hızla ilerleyen beyaz bir minibüs şöförünün aracını kaldırımda yürüyen yayaların üzerine sürdüğü öne sürüldü.

Londra Ambulans Hizmetlerinden yapılan açıklamada da, "Londra Köprüsü'nde yaşanan olaya müdahale ediliyor. Lütfen bölgeye gitmeyiniz." uyarısı yapıldı.

Görgü tanıkları, köprüde 20'ye yakın kişinin yaralandığını söylüyor. İngiliz polisi, silahlı olabileceği düşünülen 3 kişiyi arıyor.

Londra Ulaşım Kurumundan (TFL) yapılan açıklamada ise "polisin ilgilendiği büyük bir olay" sebebiyle köprünün ve civar yolların trafiğe kapatıldığı aktarıldı.

Londra Köprüsü, özellikle kenti ziyaret eden turistlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerin arasında yer alıyor. Köprü, tarihi Tower Bridge Köprüsü'nün yanında bulunmasından dolayı, tarihi köprüyü fotoğraflamak isteyenlerin uğrak yerleri arasında.

Londra'da 22 Mart'ta da Westminster Köprüsü'nde benzer bir olay yaşanmıştı. Ülke siyasetinin merkezi ve turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Westminster bölgesinde meydana gelen olayda, Adrian Russell Ajao isimli saldırgan, kiralık aracını, Westminster Köprüsü'nde saatte 120 kilometre hızla insanların üzerine sürmüş, araç, İngiltere Parlamentosu'nun demir parmaklıklarına çarparak durmuştu.

Öte yandan olay yerine çok yakın yerdeki bir barda bıçaklı bir saldırganın saldırıda bulunduğu ve saldırıda iki kişinin yaralandığı bildiriliyor. Twitter üzerinden paylaşımda bulunan bir vatandaş, polis ekiplerinin Borough Market'e girdiğini ve herkese yere yatmasını söylediğini paylaştı.

Aynı zamanda iki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği konusunda iddialar var.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı