internet haber sitesi
Reklamı Geç

Talihsiz çocuk altını kirlettiği için öldürüldü

Gaziantep’te 4 ay önce şüpheli bir şekilde ölen 4 yaşındaki erkek çocuğu Ziyade’yi altını kirlettiği için üvey annesinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Talihsiz çocuk altını kirlettiği için öldürüldü
Talihsiz çocuk altını kirlettiği için öldürüldü admin

Suriye’den 4 yıl önce savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Abdülhamit Rufai ve ailesi Gaziantep’te Abdülhamithan Mahallesinde bir eve yerleşti. İlk eşi Suriye’de kalan ve çocuklarını üvey anneleri Rufia M. (22) ile Türkiye’ye getiren baba Gaziantep’te bir fabrikada çalışmaya başladı. Evde Ziyade (4) ve Muhammet (6) isimli çocuklara yaramazlık yaptığı için sürekli döven anne Rufia, son olarak 4 yaşındaki Ziyade’yi altına kaçırdığı için başını ranzaya vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz ocak ayında yaşanan olayda başına aldığı darbeler neticesinde bayılan çocuk komşuların yardımıyla hastaneye kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Küçük çocuğun yapılan otopsisinde de başından aldığı darbe sonucu öldüğü belirlendi.

Üvey anne Rufia M. (22) emniyetteki ilk ifade de çocuğunun evde bulunan ranzadan aşağı düşerek öldüğünü söylediği, evdeki 6 yaşındaki Muhammedi de olayı kimseye anlatmaması için dövdüğü ortaya çıktı. Olayın olduğu gün evde olmayan baba Abdülhamit Rufai ise ifadesinde, eşinin çocuğunun ranzadan düşerek öldüğünü söylediğini belirtti. İHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı