internet haber sitesi
Reklamı Geç

Günlerdir aranan Azra parçalara ayrılarak katledilmiş halde bulundu

Günlerdir aranan üniversiteli Azra, Mustafa Murat Ayhan tarafından tecavüze uğramış ve 5 parçaya ayrılarak katledilmiş halde bulundu.

Günlerdir aranan Azra parçalara ayrılarak katledilmiş halde bulundu
Günlerdir aranan Azra parçalara ayrılarak katledilmiş halde bulundu admin

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu, koronaya yakalandı. Hastalandığı için kendisine “Sorumsuz ” diyen ablasıyla tartışan genç kız “Bir abisinde kalacağını söyleyip” evden kaçtı. 28 Temmuz’dan beri aranan genç kızdan acı haber geldi.

EKİPLER DURUMDAN ŞÜPHELENDİ

Haytaoğlu’nun iş için emlakçı Mustafa Murat Ayhan isimli bir şahsın evine gittiği anlaşıldı. Buluşmadan bir süre sonra ise Ayhan’ın elinde bavulla dolaşması dikkat çekti. Durumdan şüphelenen ekipler Ayhan’ı gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞ

Ayhan, çapraz sorgu sonrası cinayeti itiraf ederek genç kıza tecavüz ettikten sonra boğduğunu , ardından da cansız bedenini banyoda 5 parçaya ayırarak bavula koyup ormana gömdüğü söyledi. Aynı zamanda inşaat mühendisi olan Mustafa Murat Ayhan, İMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi olarak görev yapıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Günlerdir aranan Azra’nın acılı ailesi ise, sosyal medyadan yardım isteyerek “Kızımızı canlı kanlı saçının teline zarar gelmeden bulmak istiyoruz lütfen bize yardım edin” sözlerine yer vermişti. Ailenin yardım çığlığı üzerine olay sosyal medyada gündem olmuş, ‘#azrakayıp’, ‘#azragülendam’, ‘ölubulunmakistemiyorum’ etiketleriyle yüzlerce paylaşım yapılmıştı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı