internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kız arkadaşını öldürdükten sonra pişirdi!

2014 yılında Avustralya'da gerçekleşen vahşi cinayetin detaylarına polis ulaştı. 2014 yılında işlenen korkunç cinayetin detaylarıyla ilgili Avustralya polisi açıklamalarda bulundu.

Kız arkadaşını öldürdükten sonra pişirdi!
Kız arkadaşını öldürdükten sonra pişirdi! admin

Daha önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Hint asıllı Mayang Prasetyo 2014 yılında cinayete kurban gitti. Cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra hayat kadını olarak da çalışan 27 yaşındaki Prasetyo’nun ölümü Avustralya’da ses getirmişti. Polis cinayetin detaylarını açıkladı.

Vahşet! Kız arkadaşını önce öldürdü sonra pişirdi!

CNN Türk’ün İngiliz Daily Mail gazetesine dayandırdığı habere göre, Prasetyo’nun bir süredir birliktelik yaşadığı 27 yaşındaki aşçı erkek arkadaşı Marcus Volke tarafından vahşice katledildiği belirlendi.  

1542228mayang4780x390

Polis tarafından yapılan araştırmalarda, genç kadının erkek arkadaşı tarafından önce hunharca öldürüldüğü, daha sonra parçalara ayrıldığı ortaya çıktı. Kan donduran cinayetin ardından aşçı Volke’nin ceset parçalarını ortadan kaldırmak için pişirdiği belirlendi.

mayang-prasetyo1

Ancak olayı fark eden komşuları hemen polise haber verince polis olay yerine hareket etti ve vahşi cinayet ortaya çıktı!

Polis eve geldiğinde Volke’nin ceset parçalarını temizlemek için tam 4 gün boyunca uğraştığı belirlendi.

Polisin eve geldiğini fark eden cani adam kaçtıktan sonra kendisini bıçaklayarak öldürdü. SÖZCÜ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı