internet haber sitesi
Reklamı Geç

Bahçeli AKP'ye ters köşe mi yaptı? 'Benim danışmanım eyalet sistemi dese görevden alırım'

MHP lideri Devlet Bahçeli, bir televizyon kanalının canlı yayınında soruları yanıtladı. Bahçeli, "Şimdi bir danışman kalkıyor eyalet sisteminden bahsediyor. Ak Parti'nin hedeflerini sabote ediyorlar. Cumhurbaşkanı da ses çıkarmıyor ise ülkücülerin kararı ne olabilir. Bunları düşünmek lazım. Benim iletmeme gerekte yok. Herşeyi takip eden bir Cumhurbaşkanı, Başbakan... O zaman herkesin emeğini sabote eden biridir. Benim danışmanım eyalet sistemi dese hemen görevden alırım. Boş laflar bunlar" dedi.

Bahçeli AKP'ye ters köşe mi yaptı? 'Benim danışmanım eyalet sistemi dese görevden alırım'
Bahçeli AKP'ye ters köşe mi yaptı? 'Benim danışmanım eyalet sistemi dese görevden alırım' admin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir özel televizyonda katıldığı canlı yayın programında, FETÖ’nün siyasi ayağının bulunduğunu, MHP içinde de FETÖ’cülerin olduğunu, bunları da kendisinin bildiğini söyledi. Bahçeli, “Bu ülkede yaşayan ve seçmen olarak sorumluluk taşıyan her insanın sandığa gitmesini görev olarak kabul etmesinde yarar vardır. Pazar günü mutlaka ve mutlaka sandığa giderek milletimizin geleceği için sandığa gidip tercihini ortaya koymalarını istiyoruz” dedi.

Bahçeli ayrıca Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe’nin bir yazısındaki eyalet sistemiyle ilgili sözlerine sert tepki göstererek, “Eyalet sisteminden söz eden danışmanlar var” diyen Devlet Bahçeli, “Eyalet sistemi diyen danışman olamaz. Bu sabotajdır. Benim danışmanım eyalet sistemi dese görevden alırım” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı