internet haber sitesi
Reklamı Geç

CHP'li Tekin’den kadınlara çağrı

CHP'li Gürsel Tekin'den 16 Nisan referandumu öncesi tüm kadın seçmenlere kritik çağrı; Tekin, kadınlardan oy verdikleri okullarda, oy sayımına kadar beklemeleri çağrısında bulundu.

CHP'li Tekin’den kadınlara çağrı
CHP'li Tekin’den kadınlara çağrı admin

Tekin, Sözcü’ye yaptığı açıklamada, “Kadınlara, bacılarımıza, analarımıza, kardeşlerimize sesleniyorum. Oy vermeye giderken nevalenizi yanınıza alın, oyunuzu kullanın. Sonra okul bahçesinde piknik yapın. Sandıklar açılana kadar bekleniyor. Sonuçları almadan, okullardan ayrılmayın” dedi. AKP iktidarında sadece oy vermek değil, oyuna sahip çıkmanın da vatandaşlık görevi haline geldiğine dikkat çeken Tekin şöyle dedi;

“Demokrasilerde oyuna sahip çıkmak da bir görevdir. Bunu da en iyi yapacak olan kadınlardır. Aileye sahip çıkan, onu koruyup kollayan, dağılmasını engelleyen kadındır. Bizim demokrimizin de korunup kollanması, analarımıza, bacılarımıza, kadınlarımıza bağlıdır. O yüzden özellikle kadın kardeşlerimize çağrıda bulunmak istiyorum- Oyunu kullan, oyuna sahip çık, oyuna gelme bacım.”

Tekin,” Kadınlarımız hayatları boyunca hep hayırlı işler yaptılar. ayın 16’sında da özellikle kadınlarımızın ülkesi için hayırlı bir sonuç elde edeceğine eminim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı