internet haber sitesi
Reklamı Geç

CHP Lideri: '15 Temmuz' kontrollü bir darbe girişimidir

CHP lideri Kılıçdaroğlu TV yöneticileri ile görüştü. Kılıçdaroğlu toplantıda gündemi değiştirecek sorular sordu. Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'un kontrollü bir darbe girişimi olduğunu iddia etti.

CHP Lideri: '15 Temmuz' kontrollü bir darbe girişimidir
CHP Lideri: '15 Temmuz' kontrollü bir darbe girişimidir admin

Kılıçdaroğlu’nun soru ve açıklamalarından satır başları:

Adil Öksüz’e GPS’ cihazını kim ithal etti? Bylockçu vekiller açıklansın. AK Parti’de 120-180 arasında Bylock kullanan var. 15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidir. Referandum kampanyaları eşit şartlarda yapılmadı.  Hayır çıkarsa erken seçim ihtimali görmüyorum.

Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidir

ONLAR SORDU BEN YANITLADIM

Swissotel’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran ve Erdoğan Toprak ile İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar eşlik etti. Toplantıya televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri, haber koordinatörleri, haber müdürleri ve yöneticileri katıldı. Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında yaptığı kısa açıklamada, “Medya dünyasıyla güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Onlar soru sordular, bende soruları büyük bir samimiyetle yanıtlamaya çalıştım. Konu ağırlıklı olarak referandumdu’ dedi.

tvyoneticileri8802

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı