internet haber sitesi
Reklamı Geç

Sinan Oğan: AKP'nin yeni planı; ülkücüler arasında kan davası yaratarak referandumu iptal etmek

Hayır toplantılarına düzenlenen saldırılarla gündeme gelen eski MHP'li Sinan Oğan, saldırıların AK Parti tarafından organize edildiğini ve ülkücüler arasında kan davasının hedeflendiğini söyledi.

Sinan Oğan: AKP'nin yeni planı; ülkücüler arasında kan davası yaratarak referandumu iptal etmek
Sinan Oğan: AKP'nin yeni planı; ülkücüler arasında kan davası yaratarak referandumu iptal etmek admin

MHP'den ikinci kez ihraç edilen Sinan Oğan'dan saldırılara ilişkin bomba iddia. Son olarak Yozgat'ta düzenlediği toplantı Devlet Bahçeli'yi destekleyen ülkücüler tarafından basılan Sinan Oğan, saldırılara ilişkin yaptığı açıklamasında, olayların ardında AK Parti'nin olduğunu iddia etti. AK Parti'nin ülkücüler arasında bir kan davası başlatmayı hedeflediğini öne süren Oğan, dökülecek ülkücü kanıyla referandumun iptal edilmek istendiğini söyledi.

Yozgat'taki hayır toplantısı sırasında kalbalık bir MHP'li grubun saldırısına uğrayan Sinan Oğan, eşinin ve kızının da bulunduğu araca yapılan saldırıdan Yozgatlı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve MHP'li yönetici Sadir Durmaz'ı sorumlu tuttu.

Söz konusu saldırıda ailesinin hedef alındığını kaydeden Sinan Oğan, eşinin Yozgatlı olması sebebiyle eşi ve kızını da beraberinde getirdiğini söyledi. Kendilerine saldıranların bozkurt işareti yapmasını kabul edemediğini kaydeden Oğan, 7 yaşındaki kızının yaşananlardan oldukça etkilendiğini söyleyerek, "Kızımı ağlatanları lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

"SALDIRILAR DEVLETİN KONTROLÜNDE YAPILIYOR"

Saldırıların arkasında hükümetin olduğunu iddia eden Sinan Oğan, hükümetin amacının ülkücüler arasında karkaşa çıkartarak, referandumu iptal etmek olduğunu belirtti. Toplantının yapıldığı düğün salonunun bilinçli olarak seçildiğini öne süren Oğan, olay yerinde bulunan polis ekiplerinin de saldırıyı önlemek adına orada olmadığını iddia etti. Çıkan arbedede polisin olaylara gerektiği gibi müdahale etmediğini belirten Sinan Oğan, yaşananların kendilerini vazgeçirmeyeceğini dile getirerek, "Allah'a bir can borcumuz var. Alacaksanız gelin alın." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı