internet haber sitesi
Reklamı Geç

Saadet Partililer kararını verdi: İşte o karar...

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Teklif, referanduma götürülmeden endişelerimizi doğrular gelişmeler yaşandı. Anayasa değişikliğini içeren teklifin mevcut haliyle referanduma sunulması durumunda, böyle bir teklife destek vermemiz mümkün değil. Biz bunu desteklemeyiz, yani ‘hayır’ oyu veririz. Sorumluluğumuz buna imkan vermez. Bunun, bugünden bilinmesinde fayda görüyoruz.” diye konuştu.

Saadet Partililer kararını verdi: İşte o karar...
Saadet Partililer kararını verdi: İşte o karar... admin
Haberin videosu için tıklayın!

Ülkemizin bekasını düşünen MHP’nin aksine Saadet Parti’si “HAYIR” diyeceğini açıkladı. Acaba bu kararı verirken Sadet Parti’si, savundukları davaya ters düşen,  yıllarca dini özgürlükleri kısıtlayan, başörtüsü ve din düşmanlığı yapan zihniyetiyle aynı tarafta yer almanın ne manaya geldiğini düşünmeden mi bu kararı aldı?

Vatanımızı bölmeye çalışan milli görüşten felsefesine tamamen düşman, terör ve kardeş kanından beslenen, islami anlayışa taban tabana zıt bir tavır takınan HDP ile aynı tarafta yer alan SP, kurucu lideri Erbakan’nın onlara çizdiği yolun tam zıttı istikametinde hareket etmeyi seçti.

Saadet Partisi’ne yılar önce  Erbakan’ın başkanlık sistemi hakkında yaptığı konuşmayı hatırlatmak isteriz:

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı