internet haber sitesi
Reklamı Geç

Aşık Ali Nurşani, kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani için yardım çağrısında bulundu!

Aşık Ali Nurşani, kendisi gibi kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani için sevenlerinden yardım istedi. Çaresiz baba Aşık Ali Nurşani'nin bu çağrısına AHBAP Derneği'nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent kayıtsız kalmadı. Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Aşık Ali Nurşani'nin oğluna destek olacağını açıkladı.

Aşık Ali Nurşani, kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani için yardım çağrısında bulundu!
Aşık Ali Nurşani, kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani için yardım çağrısında bulundu! admin

Gırtlak kanserine yakalanan oğlu Engin Nurşani'nin tedavisi için gerekli olan parayı bulamayan baba Nurşani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medya üzerinden takipçilerine seslenen Aşık Ali Nurşani, sevenlerinden destek beklediğini şu sözlerle ifade etti:

"OĞLUMUN KURTULUŞU İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR"

"Değerli canlar. Gövdemin tek tüyü, bir tek oğlum maalesef gırtlak kanserine yakalandı. Sizin, herkesin, tüm sevenlerimin desteğine ihtiyacım var. Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim. Sizlere gelmek istemezdim. Gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa... Oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. Baba olarak buna ihtiyacım var. Başka bir dileğim yok. Sizleri çok seviyorum.

HALUK LEVENT'TEN YANIT GELDİ:

ENGİN NURŞANİ'NİN YANINDA OLACAĞIZ

Aşık Ali Nurşani'nin çağrısına AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent kayıtsız kalmadı. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aşık Ali Nurşani'nin oğluna destek olacağını açıkladı.

Haluk Levent, "Ozan Ali Nurşani'nin gırtlak kanseri olan oğlu Engin Nurşani'nin yanında olacağız" açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı