internet haber sitesi
Reklamı Geç

Ustasından Hasan Kaçan'a çok sert sözler: "Sarayın aç soytarısı eşşek herif"

Hasan Kaçan’a bir tepki de usta karikatürist Nuri Kurtcebe’den geldi. Kurtcebe, Facebook hesabından paylaştığı yazıda Kaçan’a sert tepki gösterdi.

Ustasından Hasan Kaçan'a çok sert sözler:
Ustasından Hasan Kaçan'a çok sert sözler: admin

Hasan Kaçan, yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol uygulanan usta sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’i hedef alan bir paylaşım yapmıştı. Kaçan’ın ifadeleri büyük tepki çekmişti.

Kaçan’ın, sosyal medya hesabından paylaştığı ve tepki çektiği ifadeleri şöyleydi:

“Halkın bir kesimini germe rolü verilmiş ‘sarı yelekli’ özentisi ‘buruşuk beyaz kıçlı’lar “biz mizah yaptıydık” diyor. Canım kusura bakmayın da kimseyi geremezsiniz. Olsa olsa doktor Manukyan’a gidip kendinizi gerdirebilirsiniz. Al sana mizah!”

USTA KARİKATÜRİSTEN TEPKİ: EŞŞEK HERİF TİPLEMESİNİ ÇİZMEYE BAŞLADI YANİ KENDİSİNİ!

Hasan Kaçan’a bir tepki de usta karikatürist Nuri Kurtcebe’den geldi. Kurtcebe, Facebook hesabından paylaştığı yazıda Kaçan’a sert tepki gösterdi:

“Adı Hasan, soyadı Kaçan. Gırgır mizah dergisine, Gırgır, Demirellerle, Erbakanlarla, Alpaslan Türkeşlerle mizah yoluyla dövüşürken, Gırgır, Gırgır olduktan çok sonra kısa pantolonla yani çömez olarak geldi aramıza. Gırgır’a ilk ihanet eden Engin Ergönültaş kadrosuna yazıldı.

Hiçbir politik görüşünü belirtmeyen ve Gırgır’da hiçbir siyasi karikatür çizmeyen Hasan, Gırgır’da çizdiğim uyduruk uzay hikayelerimdeki Gork tiplemesinden esinlenip önce Cork’u ve sonra da Eşşek Herif tiplemesini çizmeye başladı. Yani kendisini!

Gırgır kapandığında k.çını şeriatçı Akit gazetesine yaslayan Kaçan bugünkü adı Vakit eski Akit gazetesinin çıkarttığı Ustura mizah dergisinde hiç utanmadan kurban derilerinizi THK’ya değil, camilere, şeriatçı vakıflara bağışlayın diyen şeriat kokan karikatürünü kapaktan çizdi.

Ben Cumhuriyet gazetesinde çizerken beni telefonla ‘selamın aleyküm Nuri ağbi’ diye arayıp akılsız aklı sıra beni Cumhuriyet’ten koparmak için türbanlı, kara çarşaflı kızlara, başlarında bi sarıkları ve sırtlarında bi cüppeleri eksik gerici oğlanlara karikatür dersi vermemi teklif etti.

Şimdi esefle öğrendim ki taa o yıllardan AKP’nin adamı olmuş eşşek herif Hasan Kaçan.”

“OĞUZ ARAL USTAMIZIN MEZARINDA KEMİKLERİ BİR DAHA TERS DÖNDÜ LAN BUGÜN SAYENDE”

Nuri Kurtcebe, Kaçan’a tepkisini şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘bedelini ödeyecekler’ demesi sonrası sabah evlerine polis gönderilerek gözaltına alınan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e insanlık dışı sözler ederek dalga geçmiş kişisel boklu Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapmış eşşek herif çizeri Hasan Kaçan, tam bir eşşeklik, hatta eşşekoğlu eşşeklik yaparak.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ağbilerimizin ilerlemiş yaşlarıyla da dalga geçerek ‘halkın bir kesimini germe rolü verilmiş ‘sarı yelekli’ özentisi ‘buruşuk beyaz kıçlı’lar demekten de hiç utanmamış ve hızını alamayıp ‘biz mizah yaptıydık’ diyen namuslu Atatürk’çü sanatçılarımıza ‘canım kusura bakmayın da kimseyi geremezsiniz. Olsa olsa Doktor Manukyan’a gidip kendinizi gerdirebilirsiniz. Al sana mizah!’ demekten de hiç utanmamış, arlanmamış eşşek herif Hasan Kaçan.

Sen önce kimseyi germe Hasan! Bana da zavallı küçük erkek kardeşinin kendini kimlere gerdirttiğini de söyletme!

Sana söylenecek laf çok aslında eşşek herif! Ben diyorum ki sadece sana, sen Gırgır’da bağrımızda beslediğimiz ve kolladığımız ne zehirli bir yılanmışsın meğerse!

Oğuz Aral ustamızın mezarında kemikleri bir daha ters döndü lan bugün sayende it!

Var git belanın yoluna eşşek herif hem de dört nala.

Sakın çıkma karşıma bir daha. Aynaya bakmadan ruhunu, yüzünü yıkayıp, temizlemeden!”

“SARAYIN AÇ SOYTARISI EŞŞEK HERİF”

Nuri Kurtcebe şunları kaydetti:

“Buruşuk beyaz kıçın gibi beyaz suratına vurmuş esas senin suratından akan sahtekarlığın!

Kasımpaşa’da berberlik yapan dükkanına Atatürk’ün resmini asan namuslu esnaf baban yaşıyor mu Hasan? Yaşıyorsa kahrından ölmüştür çoktan sayende. Yok çoktan öldüyse, senin bu şerefsizliklerini görmeden, yaşamadan öldüyse eceliyle baban ne mutlu babana!

Sarayın aç soytarısı eşşek herif!

Keşke Cork’u çizen Heten Keten gibi kirlenmemiş kalsaydın ben de bu yazıyı yazmaya tenezzül etmeseydim.”

(odatv)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı