internet haber sitesi
Reklamı Geç

Sizi gidi 'hassas' şeyler...

Duayen gazeteci Zafer Arapkirli, 52 Mehmetçiğin şehit olduğu, yüzlercesinin de yaralandığı Zeytin Dalı Harekatının şova dönüştürülmesine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Sizi gidi 'hassas' şeyler...
Sizi gidi 'hassas' şeyler... admin

'SİZİ GİDİ "HASSAS" ŞEYLER...

Mesele liderinize laf edilmesi ya da "ima yoluyla dahi" rencide edilmesi olunca, hepiniz birer ahlâk ve "sterilizasyon" savunucusu kesiliyorsunuz. En ufak bir "defo" bulduğunuz insanın üzerine trol ordularınızla yükleniyor, akreditasyonlarını iptal ediyor, dünyayı zindan ediyorsunuz.

Salt "Yandaşlık-yalakalık-yılışıklık-yalancılık-yavşaklık"tan malûl olanları bir yana koyuyorum....

Bir kutsal kuruma, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çatısı altına, kahraman askerlerimizin yanına, "Anam, ne güzel inşaat işçileri var.. Taş gibi" mealinde sözler sarfeden birinin girmesini nasıl içinize sindiriyorsunuz?

Bir kutsal kuruma, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çatısı altına, kahraman askerlerimizin yanına "Uyuşturucu satıcılığından sabıkalı" bir kadının girmesine nasıl izin veriyorsunuz?

Bir kutsal kuruma, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çatısı altına, kahraman askerlerimizin arasına "TSK mensuplarının eşleri de gidip Saatli Maarif Takvimi'ne soyunup poz verselerdi ya" yavşaklığına imza atan bir kadını nasıl alıyorsunuz?

Hem askere hem de sivil otoriteye soruyorum bunları.
Nasıl siniyor içinize?

Bunu "sol" bir parti iktidarda iken yapsaydı, "Meşrep" tartışması açardınız.

Yahu siz nasıl heriflersiniz böyle?'

Facebook/ Zafer Arapkirli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı