internet haber sitesi
Reklamı Geç

Yetmedi mi?

Deneyimli gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya üzerinden bu kez Türk Milleti'ne sitem etti.

Yetmedi mi?
Yetmedi mi? admin

"YETMEDİ Mİ?

Necip Türk Milleti,

"Bu Suriyeli mülteciler de ne zaman dönecek evlerine?..." mevzuundaki çabanın milyonda birini "Bu Suriye savaşının bitirilmesi ve oradaki yangına daha fazla benzin dökülmemesi için Hükümet'e baskı" için gösterseydiniz, bugüne kadar o iş halledilmişti.

Reis'e gıkın çık(a)mıyor. Hain diye damgalanmaktan korkuyorsun. PKK sempatizanı diye suçlanmaktan korkuyorsun. Ama gücün mendil satan Suriyeli çocuğa, ya da marketten elma çalan Suriyeli adama, sokaklarda kızlara laf atan Suriyeli gençlere yetiyor.

Çünkü, T.C. vatandaşı bir tek çocuk bile sokaklarda sefil vaziyette dolaşmıyor. Benim vatandaşım hırsızlığın H'sinden anlamaz. Genç erkeklerimiz de "namus timsali" kimsenin karısına kızına yan gözle bakmaz... Değil mi?

Kimse, vatanını zevk için terk etmez hanımlar beyler. Orada bir iç savaş var. Körükleyenler arasında benim devletim de var. Bilmezden gelmeyin. Suriyeli masum insanlar da (kimse kusura bakmasın) pis bir iç savaşta taraf olmak zorunda değil. Canını kurtarmak için kaçıyor. 1914'te bugünün kaçış imkanları olaydı, Anadolu'da bir tane adam kalmazdı. Hepimiz dört bir yana savrulmuştuk. Yalan mı?

Bizim İstiklal Savaşımız ile de kimse karıştırmasın. Orada "işgalci ordulara karşı savaşacak" bir ATATÜRK'ün önderliğinde bir Kuvayı Milliye var da katılmadılar mı?

Yapmayın."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı