internet haber sitesi
Reklamı Geç

Zafer Arapkirli, yaratılmak istenen siyasi algıya isyan etti: Hayır Sayın Başbakan!..

Usta gazeteci Zafer Arapkirli, '15 Temmuz Darbe Girişimi' üzerinden siyasi algı yaratma çabalarına isyan etti. Arapkirli, sosyal medya üzerinden paylaştığı 'Hayır Sayın Başbakan!..' başlıklı yazısı ile iktidarı eleştirdi.

Zafer Arapkirli, yaratılmak istenen siyasi algıya isyan etti: Hayır Sayın Başbakan!..
Zafer Arapkirli, yaratılmak istenen siyasi algıya isyan etti: Hayır Sayın Başbakan!.. admin

İşte o paylaşım:

"HAYIR SAYIN BAŞBAKAN!..

Bugün sizi Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri Karargah Subaylığı 1'inci Dönem Eğitimi Mezuniyet töreninde konuşurken dinledim.

15 Temmuz darbe girişimini hatırlatırken dediniz ki:

“... aziz milletimizin meydanları doldurmasıyla beraber bu alçak teröristlerin hedefleri kursağında kalmış ve bu alçak darbe girişimi bastırılmıştır..."

O gece darbe girişimini (gerçekten) bastıran, sokaklara caddelere sonradan doldurulan halk değildi. Siz de biliyorsunuz bunu. Gizlemeyin milletten..

O hain "asker kılıklı" şarlatanların daha fazlasının kışlalardan sokağa çıkmasına mani olanlar, vatansever Atatürkçü subaylar astsubaylar ve onların emrindeki kahraman Mehmetçiklerdi. O gece, koskoca İstanbul'un koskoca Boğaziçi Köprüsü'ne sadece sayıları bir taburu bile geçmeyen sayıda asker gelebildiyse, mesela CNN Türk binasına sadece 2 manga asker gelebildiyse, bu pek çok askeri birlikte vatanını gerçekten seven üniformasına ve ettiği yemine bağlı vatanperver askerler sayesindedir. Kanları canları pahasına çatıştılar hainleri durdurabilmek için. Kışlalardan çıkarmadılar pek çok yerde. Millet bunu bilmeli. Saklamayın.

Bir de dediniz ki:

".... TSK içinde ülkemizin güvenliğini, bekasını teslim ettiğimiz subayların yüzde 72'si bu örgütün tuzağına düşmüş ve bu örgütün eylemlerinin parçası haline gelmiştir..."

Sizi burada da düzeltmek zorundayım.

Sizlerin "teslim ettiği" bir şey varsa, yıllar boyu (YAŞ) Şura üstüne şura kararlarında kendi ellerinizle o şanlı üniformaları ve komuta makamlarını FETO'culara teslim etmenizdir. Piyangodan çıkmadı hiç biri.. Mazgallardan ve gizli dehlizlerden de sızarak gelmediler. Hiçbiri "ışınlanmadı" oralara. Bütün kararnamelerin altında sizlerin imzası var.

Sanki o alçak FETÖ'cü subaylar astsubaylar "sonradan olmuşlar" gibi anlatmayın. FETÖ ile yaptığınız koalisyon gereği TSK içine yerleştirilmiş olduklarını herkes biliyor. Tayinlerle ve "çalınmış sorularla beslenip okullara sokularak" bizzat monte edilmiş hainlerdi hepsi. Kim bilir daha kaç tanesi hala oralarda duruyor.

Ellerinizi yıkayıp çıkıp gitmek o kadar kolay olmamalı yani. Gerçekler acı ve sizlerin gerçekler konusunda biraz daha az "ekonomik" davranmasını beklemek hakkımız.

Lütfen yani.."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı