internet haber sitesi
Reklamı Geç

Beşiktaş Belediyesi'nin önündeki kalabalık gittikçe büyüyor!

Vatandaşlar, başkanı Murat Hazinedar'ın görevinden alındığı Beşiktaş Belediyesi önünde toplanmaya başladılar. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun da birazdan Beşiktaş Belediyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş Belediyesi'nin önündeki kalabalık gittikçe büyüyor!
Beşiktaş Belediyesi'nin önündeki kalabalık gittikçe büyüyor! admin

CHP’li Battal İlgezdi’nin İstanbul Ataşehir Belediye Başkanlığından alınmasının ardından dün de CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.  Hazinedar ile birlikte Meclis üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil de görevden uzaklaştırıldı. Haber CHP camiasında şok etkisi yarattı.

Kararı değerlendiren Hazinedar, henüz kendisine görevden uzaklaştırıldığına ilişkin resmi bir tebliğ yapılmadığını söyledi.  “Basın toplantısındaki açıklamalarım aslında hepsine cevaptı. Onların beyanlarına tekrar belediyede tek tek yanıt vereceğim. Zaten bekleniyordu bu karar. Geçen hafta genel başkan yardımcımız belgeyi buldu.  Belgede ‘biz alacağız ama belge bulun bize” deniliyordu. Hepsine yanıt vereceğim” diye konuştu.

FOTO:SÖZCÜ

FOTO:SÖZCÜ

BUGÜN KILIÇDAROĞLU GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da karar sonrası İstanbul’a geldi. CHP liderinin birazdan belediyeye gelmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun yapacağı konuşma için belediye girişine, basın mensupları için de sokak üzerine platformlar kuruldu.

Vatandaşlar da belediyenin önünde toplanmaya başladı. (SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı