internet haber sitesi
Reklamı Geç

İçkiyi yasaklayan vali bu kez ‘helal turizm’ istedi

Her yıl milyonlarca yabancı turistin ziyaret ettiği Antalya’da açık alanda içkiyi yasaklayan Vali Karaloğlu, “Kenti helal turizm merkezi yapalım” teklifi sundu.

İçkiyi yasaklayan vali bu kez ‘helal turizm’ istedi
İçkiyi yasaklayan vali bu kez ‘helal turizm’ istedi admin

Antalya'da açık alanlarda içki içilmesi yasağına imza atan Vali Münir Karaloğlu'dan tartışılacak bir çağrı geldi. Karaloğlu, geçtiğimiz pazartesi günü MÜSİAD'ın düzenlediği “Türkiye'de Turizm Trendleri” başlıklı toplantıya katıldı.

İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Karaloğlu her şey dahil toptancı turizmi anlayışıyla bir noktaya kadar gelindiğini, artık hem Türkiye'nin hem de Antalya'nın bu modelden çıkması gerektiğini savundu. Antalya Valisi, Antalya'nın ‘helal turizm merkezi' olması teklifinde bulundu. Karaloğlu, “Helal turizmde öncelikle standartları koyan, sertifikasyonu yapan ve denetimini sağlayan ülke haline gelmeliyiz. Antalya'yı çok kolay helal turizmin de merkezi yapabiliriz. Helal turizm noktasında sektör temsilcilerini işbirliği yapmaya davet ediyorum” dedi. Antalya Valisi Karaloğlu, geçen nisan ayında kentte açık alanlarda alkol tüketilmesini yasaklamış, bu karar turizmcilerin tepkisine neden olmuştu. (SÖZCÜ / Deniz Ayhan)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı