internet haber sitesi
Reklamı Geç

Tüfek ve palalarla mahalleyi esir aldılar!..

ELLERİNDE tüfeklerle, palalarla sokak sokak ateş ederek gezdiler. Uyuşturucuya, uyuşturucu satışına tepki adı altında yaşattıkları dehşeti de sosyal medyada paylaştılar.

Tüfek ve palalarla mahalleyi esir aldılar!..
Tüfek ve palalarla mahalleyi esir aldılar!.. admin

Görüntüler Eskişehir'den.. Ellerinde yivsiz tüfekler ve palalar bulunan ve zaman zaman  ateş eden bu kişiler, kendi çektikleri görüntüleri sosyal medyadan da paylaştı..

Sokakta onlardan başka kimse yok.. Bağırışlarından anlaşıldığı kadarıyla mahallede bulunan uyuşturucu satışına, satıcılarına tepkilerini böyle gösteriyorlar. Bazı evlerin kapılarına kadar gidip içeri girmeyi de deniyorlar. Dehşet dakikalarında sokağa çıkan tek bir kişi yok. Uyuşturucu satışına tepki adı altında koca bir mahalleyi esir alan kişiler, bu anları kaydedip daha sonra sosyal medyadan da paylaşmaktan çekinmiyor. Görüntüler onların çektikleriyle sınırlı. Bundan sonra ne olduğu o nedenle bilinmiyor. 

ESKİŞEHİR'DE AV TÜFEKLİ  DEHŞET HABERİNE EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Eskişehir'de ellerinde tüfek ve palalarla sokaklarda gezip ateş eden, çektikleri bu görüntüleri 'Uyuşturucuya, uyuşturucu satıcılarına' tepki adı altında Fecebook' ta paylaşan şüphelilerin yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmaktan suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden 1'inin cezaevinde olduğu, diğer 2 kişinin ise gözaltına alındığı açıklandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 6 Ağustos 2017 günü saat 03.06 sıralarında sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yüklenen  bir video ile ilgili yapılan araştırmalar neticesinde görüntülerde elinde tüfek olan şüphelilerin Gökhan S. (32), Veli N. (27) ve Emirhan S. (21) olduklarının tespit edildiği belirtildi. Açıklamada aynen şöyle denildi: "G. S. Hakkında 2 adet yaralama suçundan kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası olduğundan 3 Ağustos 2017 günü yakalanarak yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmiştir. V. N. İle E.S. de Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla yapılan çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar hakkında güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçundan adli işlem başlatılmış. Şüpheli şahısların yapılan GBT sorgulamalarında 'Yaralama, hırsızlık ve kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma' suçlarından çok sayıda kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir." (DHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı