internet haber sitesi
Reklamı Geç

MP5'li paylaşım yapan AKP’li maganda serbest

Düzce'de MP5 ile poz verip ‘'Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter'’ dediği için gözaltına alınan AKP’li serbest bırakıldı.

MP5'li paylaşım yapan AKP’li maganda serbest
MP5'li paylaşım yapan AKP’li maganda serbest admin

Düzce'de AKP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aybek, MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı, "Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter" notuyla sosyal medya hesabında paylaşmış, olayın basına yansıması üzerine ise Aybek 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya teşvik etmek' suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Düzce’de erkek kuaförü olan Mehmet Aybek, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu´nun tutuklanması üzerine CHP’nin Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’ başlatma kararı almasından sonra MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaştı. AKP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Aybek’in, fotoğraf ile birlikte, “Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter” notunu yazması dikkat çekti. Aybek, yaklaşık 6 saat sonra bu fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

SERBEST BIRAKILDI

Yaklaşık 6 saat sonra fotoğrafı silen Aybek, savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında polis tarafından dün gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Aybek, bugün adliyeye sevk edildi. Av bayisinde hatıra amacıyla çektirdiği fotoğraftaki silahın kurusıkı olduğunu ileri süren Aybek, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya teşvik etmek' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

gozalti2

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı