internet haber sitesi
Reklamı Geç

SADAT yöneticisinden Türk milletine açık tehdit!

Uluslararası Savunma Danışmanlık A.Ş. (SADAT) Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür, “Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz” ifadelerinin yer aldığı bir tweet paylaştı. Ergür, kısa bir süre sonra ifadelerini değiştirerek bir paylaşım daha yaptı.

SADAT yöneticisinden Türk milletine açık tehdit!
SADAT yöneticisinden Türk milletine açık tehdit! admin

SADAT’ın ismi son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şirketin İstanbul’daki merkezine ‘çat kapı’ ziyaretiyle gündeme gelmişti. Kılıçdaroğlu, SADAT’ı ‘paramiliter kuruluş‘ olarak tanımlamış, ‘seçim güvenliğini sarsacak bir durumdan’ SADAT ve cumhurbaşkanlığını sorumlu tutmuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı, emekli general Adnan Tanrıverdi tarafından kurulan SADAT’la ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ‘Türkiye’de askeri kamp kurduklarını’ iddia etmişti. Akşener, bu kampların fotoğraflarını gördüğünü de açıklamıştı.

SADAT bu iddiaları reddetse de İstanbul Ticaret Odası Sicil Kaydına göre SADAT yönetim kurulu üyesi olan Ersan Ergür “Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz… Etmeyeceğiz! Vatan sağ olsun…” paylaşımını yaptı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Sildiği paylaşımın ardından yeni bir paylaşım yapan Ergür, bu sefer şunları yazdı: “Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Yüce Türk milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir… Vatan sağ olsun”.

 

Bu vatan kanla alındı

Kanla savunuluyor.

Yüce Türk Milleti Türkiye düşmanları ile

İşbirliği yapanlara

Sandıkta oy vermeyerek
Cennet vatanımızı teslim etmeyecektir...

Vatan sağolsun... pic.twitter.com/wWO0Vrdzfl

— Ersan Ergür (@ersanergur) May 26, 2022

 

DİKEN

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı