internet haber sitesi
Reklamı Geç

İmamoğlu'ndan sert tepki: Hiçbirimiz bu tuzağa düşmeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım çalışmalarına çok sert tepki gösterdi.

İmamoğlu'ndan sert tepki: Hiçbirimiz bu tuzağa düşmeyeceğiz
İmamoğlu'ndan sert tepki: Hiçbirimiz bu tuzağa düşmeyeceğiz admin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pistlerin kırılmaya başlandığı Atatürk Havalimanı’na ilişkin bir paylaşım yaparak iktidara tepki gösterdi…

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

*1912'de kurulan, Osmanlı'dan miras alınan, dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz.

*İnsan babasının malını bile yıkacak olsa kardeşine, akrabasına, eşine, dostuna danışır. Siz bu milletin servetini yıkarken kime danıştınız?

*Seçilmiş belediye başkanına sormadınız, siyasetçilerine sormadınız, akademisyenine sormadınız, sivil toplumuna sormadınız. 16 milyona sormadınız. Kime sordunuz?

*Ortak akla başvurmadan, millete sormadan bunca büyük bir milli serveti tahrip eden akıl İstanbul'un kutsallarını da yıkar.

*Mehmet Akif'in dediği gibi “Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye'yi desen, iki kazma iki kürek, iki de ırgat gerek.

*Ancak hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek”. Covid'i bahane edip pistin üstüne hastane yaptınız, içi bomboş.

*Atatürk Havalimanı'na özel yapılmış metro yatırımını, Marmaray'ı boşa çıkardınız. Şimdi havalimanını park yapacağım diyorsunuz ama şehrin kuzeyinde tam 136 katı büyüklüğünde bir alanda doğayı, tarımı, ormanı katledip, imara açıyorsunuz.

*Niyetinizi iyi biliyoruz. İki dozer bir ekskavatörle hayat pahalılığını, işsizliği, geçim derdini unutturmak, milleti tahrik etmek ve kaos yaratmak istiyorsunuz. Ama nafile!

*Ne kadar çabalarsanız çabalayın millet bu tahriklere gelmeyecek, hiçbirimiz bu tuzağa düşmeyeceğiz!

*Hala bir parça vatan, bir parça millet sevginiz, bir parça İstanbul aşkınız kaldıysa, durun! Kararı aziz millete bırakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı