internet haber sitesi
Reklamı Geç

AKP’li vekilden skandal seçim açıklaması: Hesabını vereceksiniz

AKP Ordu Milletvekili Yediyıldız, 2023 seçimlerinde kullanılacak her ‘oy’un, “kılınmayan namazdan, tutulmayan oruçtan, gidilmeyen hacdan” daha önemli olduğunu söyleyerek, “hesabını vereceksiniz” dedi.

AKP’li vekilden skandal seçim açıklaması: Hesabını vereceksiniz
AKP’li vekilden skandal seçim açıklaması: Hesabını vereceksiniz admin

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı peygamber yerine koyan ve tepki çeken açıklamalarının ardından yaptığı yeni açıklamada, bu kez de 2023 seçimlerinde verilecek oyun hesabının namaz kılmamaktan, oruç tutmamaktan daha fazla olduğunu söyledi.

“HESABINI VERECEKSİNİZ”

Yediyıldız, önceki gün katıldığı bir etkinlikte yine skandal açıklamalarda bulundu.

Kabataş ilçesinde partililerle bir araya gelen Yediyıldız, 2023 seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz Elhamdülillah Müslümanız. Bugün geldik, yarın gideceğiz. Gittiğimizde de yaptıklarımızın hesabını vereceğiz. Zannetmeyin ki ben verdiğim oyun hesabını vermeyeceğim. Samimiyetle söylüyorum daha fazla vereceksiniz. Kılmadığınız namazdan, tutmadığınız oruçtan, gitmediğimiz hacdan daha fazla vereceksiniz” diye konuştu. (ÜnyeNetHaber.com)

Ne Olmuştu?

Şenyıldız, geçen ay katıldığı bir nikâhta yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. “İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in hayatı boyunca yerine getirdiği örnek davranışlar ve yol gösterici sözlerinin bütünü” demek olan “sünnet” kavramının AKP’li vekil tarafından bu şekilde kullanılması büyük tepki çekmişti.

Tele1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı