internet haber sitesi
Reklamı Geç

2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’nü Mansur Yavaş kazandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’nü kazandı. Yavaş, ödülle ilgili duygularını ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’nü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Size hizmet etme fırsatını bana sunduğunuz için teşekkür ediyorum.’ sözleriyle ifade etti.

2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’nü Mansur Yavaş kazandı
2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü’nü Mansur Yavaş kazandı admin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, City Mayors Foundation (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen World Mayor (Dünya Belediye Başkanı) organizasyonunda “2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü”ne layık görüldü. Organizasyondan yapılan açıklamada, “Yolsuzlukla mücadelesi cesaret ve inancının göstergesi. Vizyonu, Ankara’yı daha dayanıklı ve sürdürülebilir bir Başkent yapacak” denildi.

Dünya Belediye Başkanları Vakfı’nın iki yılda bir düzenlediği 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü sonuçları belli oldu. Bu yılki Dünya Belediye Başkanı Ödülü, iki isme birden verildi. Hollanda’dan Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Hukaleb ile Fransa’dan Grigny Belediye Başkanı Philippe Rio ödülü ortak kazanan iki isim oldu. Bu yıl 2021 Dünya Belediye Başkanı Projesi, Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne ek olarak, 7 farklı kategoride daha belediye başkanlarını ödüle layık gördü.

MELİH GÖKÇEK NİSPET YAPMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek ayrılan Melih Gökçek, ABB Başakanı Mansur Yavaş’ın kazandığı “Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü”ne 2012’de aday olmuş ve son 50 belediye başkanı arasına kalmıştı. Gökçek, “Bizi dünya belediye başkanlığı’na aday seçtiler. Kıskanmayın, haset etmeyin, sizin de olsun. Zavallılar” ifadelerini kullanmıştı.

OYLAMADA HİLE YAPMIŞLAR

Worldmayor.com web sitesinde yer alan Melih Gökçek’in adaylık sayfasında ise site yönetimi tarafından bir not düşülerek, “15 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’na verilen oyların ve görüşlerin önemli bir kısmının manipüle edildiği dikkatimizi çekti” denildi.

Tele1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı