internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan’ın korumasından dondurma yiyen kadına bacak uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Beylerbeyi'nde dondurmacıya uğrayıp, dondurma yedi. Erdoğan vatandaşlarla dondurmacıda sohbet edip onlara da ikram etti. Bu sırada Erdoğan'ın koruma müdürü yan masada oturan bir kadına bacağını indirmesini işaret etti. Bir başka görevli de araka masada oturan iki kadına dondurma yerken maskelerini takıp çıkarmaları uyarısında bulundu.

Erdoğan’ın korumasından dondurma yiyen kadına bacak uyarısı!
Erdoğan’ın korumasından dondurma yiyen kadına bacak uyarısı! admin

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Vahdettin Köşkü’ndeki mesaisinin ardından Beylerbeyi’nde bir dondurmacıya uğradı. Erdoğan, burada dondurma ikram ettiği vatandaşlarla sohbet etti.

Bu sırada Erdoğan’ın arkasında bulunan koruma müdürü Muhsin Köse, yan masada oturan ve bacak bacak üstüne atan kadına el işaretiyle bacağını indirmesini söyledi. Uyarının ardından kadın bacağını indirip dondurmasını yemeye devam etti.

Bir başka görevli ise Erdoğan’ın arkasındaki masada dondurma yiyen kadınlara yaklaşarak dondurma yemedikleri aralarda maskelerini kapatmalarını söyledi. Kadınların her hamleden sonra maskelerini indirip kaldırmaları dikkat çekti.

Dışarda toplanan vatandaşlara da dondurma ikram eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı’da bulunan konutuna geçti.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı