internet haber sitesi
Reklamı Geç

Üsküdar’daki yolsuzluk iddialarının araştırılması reddedildi!

İlk olarak Sözcü Gazetesi'nin gündeme getirdiği AKP'li Üsküdar Belediyesi'nde ‘Milyonlarca liralık yolsuzluk” iddialarını aydınlatılması için Üsküdar Belediye Meclisi’nde CHP grubu tarafından gündeme getirilen araştırma komisyonu kurulması önerisi AKP ve MHP’li üyelerin oyları ile reddedildi. AKP grubu, yolsuzluk iddialarını ‘münferit’ olarak değerlendirdi.

Üsküdar’daki yolsuzluk iddialarının araştırılması reddedildi!
Üsküdar’daki yolsuzluk iddialarının araştırılması reddedildi! admin

AKP'li Üsküdar Belediyesi’nde, Gençlik Akademisi’nin kurucu müdürlüğünü yapan ve 8 yıl belediyede çalışan Veysel Kömürcü'nün yeminli zabıt katibi huzurunda anlattığı ‘Milyonlarca liralık yolsuzluk' iddiaları tartışma yarattı.

Sözcü muhabiri Veli Toprak’ın ortaya çıkardığı eski belediye çalışanının yolsuzluk iddiaları ile ilgili ifadesi 2 Aralık tarihli Üsküdar Belediye Meclisi'nde gündeme taşındı.

Üsküdar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Doğan Tekel, mecliste yaptığı konuşmada yolsuzluk iddialarını araştırmak üzere komisyon kurulmasını teklif etti.

Araştırma komisyonu kurulması teklifine CHP ve İYİ Parti ‘Evet' oyu verirken, AKP ve MHP ‘Hayır' oyu kullandı. Önerge reddedildi.

(SÖZCÜ)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı