internet haber sitesi
Reklamı Geç

İstanbul’da askeri helikopter düştü! Vali Yerlikaya: 4 asker şehit

Çekmeköy'de yerleşim birimi yakınlarına bir askeri helikopter düştü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya, "Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir." açıklamasında bulundu.

İstanbul’da askeri helikopter düştü! Vali Yerlikaya: 4 asker şehit
İstanbul’da askeri helikopter düştü! Vali Yerlikaya: 4 asker şehit admin

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine askeri helikopter düştü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, helikopterdeki 4 yaralı askerin Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini belirtti. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, son dakika açıklamasında bir askerin şehit olduğunu söyledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olay yerinde açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, helikopterdeki 4 askerinde şehit olduğunu ifade etti.

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içerisine askeri helikopter düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

VALİ YERLİKAYA: ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askeri helikopterin zorunlu iniş yaparken düştüğünü söyledi. Twitter hesabından açıklama yapan Yerlikaya “Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü.” dedi.

 

VALİ YERLİKAYA: 4 YARALI ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

Yerlikaya “Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

DHA

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı