internet haber sitesi
Reklamı Geç

İstanbul’da büyük yangın! Patlamalar da oluyor

İstanbul İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde kimyasal maddelerin olduğu binada yangın çıktı. Bölgeye çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sürerken, yangına müdahale etmeye çalışan 1 kişi yaralandı. Yangına müdahale eden bir vatandaş ise "En az 30 dükkanı sardı şu anda" dedi.

İstanbul’da büyük yangın! Patlamalar da oluyor
İstanbul’da büyük yangın! Patlamalar da oluyor admin

Yangın, saat 21.00 sıralarında İkitelli Çevre Sanayi Sitesi 11’inci blokta henüz belirlenemeyen nedenle çıktı.

ZAMAN ZAMAN PATLAMALAR YAŞANIYOR

Kimyasal maddelerin tutuşmasıyla başlayan yangının bildirilmesiyle olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Boya, yağ, tiner gibi kimyasalların olduğu yaklaşık 30 dükkandan oluşan 11’inci bloku tamamen saran yangında zaman zaman patlamalar da yaşanıyor.

1 KİŞİ YARALANDI

Yangının çıktığı iş yerinin ortaklarından olan bir kişi yangına müdahale ederken yaralandı. Yaralı, gelen sağlık ekiplerince Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DESTEK İSTENDİ

Ekipler, rüzgarın da etkisiyle yangına müdahalede güçlük çekerken, telsiz anonslarından havadan müdahale için destek istendi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, bölgede çok sayıda ambulans bekletiliyor. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

“EN AZ 30 DÜKKANI SARDI ŞU ANDA”

Vatandaşlardan İsa Yılmaz, “Geldiğimde yangın başlamıştı. Bloğun başından sonuna kadar yanıyordu. İçeride bir sürü firma var. Tahta işi yapanlar, solvent işi yapanlar, tiner ve daha farklı işi yapanlar var. Ne varsa alıp götürüyor” dedi.

Yangında müdahale eden Mahmut Bağ da “Sokakta başladı yangın, ilk biz müdahale ettik, biz içeriyi görmedik. Bir arkadaş yanmış yerde yatıyordu. Dükkanın önüne gelince, kimya dükkanı var, yangın orada başlamış. Bu sefer biz kaçtık. Bir itfaiye geldi. İtfaiye müdahale ederken patlamaya başladı. En az 30 dükkanı sardı şu anda. Orada yağ işi yapılıyordu. Yağ, tiner, mazot hepsi vardı yani. Üç yanı da boyacı, tiner hepsi vardı. Şu anda söndüremiyorlar” diye konuştu. DHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı