internet haber sitesi
Reklamı Geç

‘Sahte Doçent Diploması’ haberlerine isyan etti.

Bir süre önce ‘sahte doçent’ haberleriyle gündeme gelen Nilgün Açık Önkaş, kendisi hakkında yapılan ‘sahte doçent diploması’ haberlerine isyan etti.

‘Sahte Doçent Diploması’ haberlerine isyan etti.
‘Sahte Doçent Diploması’ haberlerine isyan etti. admin

Konuyla ilgili internethabersitesi.com’a açıklama yapan Önkaş, doçentlik diplomasına ilişkin iddialara “Hiçbir sahtelik yoktur. Devletin imzalı, onaylı verdiği diplomaya sahibim. Doçentlik jürimin oy birliği kararı var. Haber tamamen asılsızdır.” dedi.

Nilgün Açık Önkaş, kendisi hakkında kasıtlı ve asılsız haber yapıldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Sahte doçent haberlerini haber yapan Dinçer Gökçe'yi araştırmadan, haksız olarak bu haberi yaptığı için şiddetle kınıyorum. Öz geçmişime baksaydı sahte doçent olmadığımı anlardı. Sahte para duyduk, sahte diploma duyduk da sahte doçent neyin nesi. Doçent diplomamı oy birliği kararı ile sınav ve eser aşamalarını geçtikten sonra Üniversiteler Arası Kurul kendisi imzalayarak düzenledi ve tarafıma verdi. usulsüz bir durum asla yoktur. Hakkımdaki Doçentlik şikayetini eden kişi kendisi Doçentliğini jüri önünde alamamış BAŞARISIZ bir kişidir. Bu yüzden kıskançlık sonucu bu şikayetini husumetle etmiştir. Sonuç belli olmadan İdareci görevini kötüye kullanarak Üniversitede Üniversiteler Arası Kurul'da durum incelenirken Üniversitemde soruşturma açtırmış dosya ve belgelerime bakılmaksızın ceza kestirilmiştir, bu ceza İdare Mahkemesinde üzerimden düştü.

Bu tip haber yapan Dinçer Gökçe, 2 yıldır bana husumetle saldıran kişilerle iş birliğinde olan bu kişinin haberinden ben ve ailem son derece rahatsızız ve üzgünüz.

Devletimize, ilgili birimlere, 2 yıldır yaşadığım mağduriyet gerektikçe bildirildi, belgelendi, ispatlandı. 2 yıllık mobbing/baskı gördüğüm de ispatlıdır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı