internet haber sitesi
Reklamı Geç

Yurttan kız kaçırma olayında flaş gelişme

ZONGULDAK / Kozlu’da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kız yurdundan S.G.’yi elindeki kuru sıkı tabanca ile kaçıran ve yakalandıktan sonra mahkemece serbest bırakılan Birol Ç.. savcılık kararıyla tekrar gözaltına alındı.

Yurttan kız kaçırma olayında flaş gelişme
Yurttan kız kaçırma olayında flaş gelişme admin

ZONGULDAK / Kozlu’da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kız yurdundan S.G.’yi elindeki kuru sıkı tabanca ile kaçıran ve yakalandıktan sonra mahkemece serbest bırakılan Birol Ç.. savcılık kararıyla tekrar gözaltına alındı. Birol Ç.. ifadesinde “Kaçırma olayı yok. S.G.’yi rehin almadım. Ne yaptıysam sevdiğimden yaptım. Ancak yanlış yapmışım. Bundan sonra kendisini rahatsız etmeyeceğim. Namus sözü verdim” dedi.

 

7 Ekim gecesi Bülent Ecevit Üniversitesi’nde eğitim gören ve 1400 öğrencinin kaldığı Nesibe Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen kaçırma olayının ardından Birol Ç… yakalandı ancak sevk edildiği mahkemece kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yurtta kalan öğrenciler, zanlının serbest bırakıldığını öğrenince yaşananlara tepki göstermek için yurda girmeme eylemi yaptı. Sosyal medyadan da destek gören eylem etkili oldu ve Birol Ç.. yeniden gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemece ‘kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçundan tutuklandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı