internet haber sitesi
Reklamı Geç

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan: ‘Suç işleyen kardeşim dahi olsa gereği yapılır’

Uyuşturucu ticareti yapmakla gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. hakkında konuşan İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, "Suç işleyen kardeşim dahi olsa gereği yapılır" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan: ‘Suç işleyen kardeşim dahi olsa gereği yapılır’
İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan: ‘Suç işleyen kardeşim dahi olsa gereği yapılır’ admin

 

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan,  gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest kalan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çalışkan, “Suç işleyen kardeşim dahi olsa gereği yapılır. Soruşturma devam ediyor, adli süreci bekliyoruz” diyerek Ö.C.’nin tedbiren açığa alındığını söyledi.İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı için flaş suçlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı Ö.C.’nin ismi Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen bir soruşturma kapsamında geçti. Bir uyuşturucu kuryesinin evinin kirasını ödediği iddiasıyla savcılıkta ifade veren Ö.C. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ö.C., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, yaşanan olayla ilgili Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Yerleşkesi çıkışında, Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Çalışkan, olayın adli bir süreç olduğunu belirterek Ö.C.’nin bu süreçte tedbiren açığa alındığını belirterek, “Emniyet Teşkilatı, tüm terör örgütleri, suç örgütleri ile mücadele ettiği gibi, kendi içinde de olsa, suçlarla mücadele eder. Bu teşkilat zaten, kendi içinde suç işleyen olursa, gereğini yapar. Öyle bir özelliği vardır.  Bu durumla ilgili adli süreç devam ediyor. Adliyenin vereceği kararı bekliyoruz. O süreye kadar şimdilik tedbiren açığa alındı. Suç işleyen kardeşim de olsa gereği neyse o yapılır” dedi.

Kaynak: Sözcü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı