internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kızının şarkısını söyleyen komşusunu şikayet etti

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in babası Mark Evans, komşusunu, kızının şarkılarını çalıp söylemekten dolayı polise şikayet etti. Adele hayranı olduğunu dile getiren komşu ise şaşkın: Şikayet edeceğini değil, bundan memnun olacağını düşünmüştüm.

Kızının şarkısını söyleyen komşusunu şikayet etti
Kızının şarkısını söyleyen komşusunu şikayet etti admin

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, babasının polise yaptığı bir şikayetle gündemde. 32 yaşındaki şarkıcının 56 yaşındaki babası Mark Evans, Güney Galler’deki Bridgend bölgesindeki komşusunu kızının şarkılarını çalıp söylemekten dolayı şikayet etti.

Daily Mail’in haberinde, şarkıcı daha üç yaşındayken ailesini terk eden, Adele’in annesi Penny Adkins’i tek başına bırakan babanın, Adele hayranı olan komşusu Keeley Fry’ın şarkı söylemesinden memnun olmadığı belirtildi.

Adele’in babası Mark Evans

The Sun gazetesine konuşan 21 yaşındaki komşu Fry, “Ben sadece Adele şarkılarını söylemeyi seviyorum. Tüm arkadaşlarım sesimin ona benzediğini söylüyor. Onun şarkılarını çalmayı da seviyorum. Şarkılarını yüksek sesle çalıyorum ama Mark Evans’ın iddia ettiği kadar değil” ifadesini kullandı.

“BEN HEP ADELE ŞARKILARI ÇALIP SÖYLERİM”

Mark Evas ve eşinin oturduğu evin yanına iki yıl önce taşındığını söyleyen Fry, taşınmasından bu yana aralarında bir sorun olduğunu söyledi. Genç komşu, “Yüksek sesle şarkı söylemememi ya da çalmamamı istedi. Uykusunu etkilediğini söyledi ve bu çok rahatsız ediciydi. Çok şaşırdım çünkü büyük bir Adele hayranıyım ve zamanımın büyük çoğunluğunda onun şarkılarını çalar ve söylerim” diye konuştu.

“Adele’in babasının bundan memnun olacağını düşünmüştüm, şikayet edeceğini değil” diyen Fry, “Sanırım benimle bir meselesi var çünkü ben büyük bir Adele fanıyım. Evden çıkarken o ya da eşi gelip bir şey diyecek diye endişeleniyorum. Tam bir kabus oldular” dedi.

“ÖRNEK BİR BABA OLAMADIM”

2013 yılında The Mail on Sunday gazetesine konuşan Mark Evans, kızı Adele ile ilişkisinin bazı yıllar kopuk olmasından duyduğu pişmanlığı dile getirmişti.

Mark, Adele’in annesi ile olan ilişkisinin bozulmasına rağmen, çocukluğunda okul tatillerini Galler’deki büyükannesi Rose, büyükbabası John Evans ve üvey kardeşi Cameron’la geçiren Adele’e yakın olmayı sürdürdüğünü de belirtmişti.

Mark Evans, kızıyla son yakın ilişkisinin 1999 yılında büyükbabası John Evans'ın ölümünde olduğunu itiraf etmiş, ardından alkolizmle mücadele ettiği yıllarda ilişkisinin bozulduğunu anlatmıştı.

Adele-Mark Evans

Ancak üç yıllık bir aradan sonra, Adele 15 yaşındayken baba ve kızı yeniden bir araya gelmişti. Adele’in en sadık hayranı olan Mark Evans, kızının 2008’de ilk albümü 19’u piyasaya sürmesinin ardından başarılarla dolu kariyerini gururla izlediğini belirtmişti.

Baba Evans, “Adele büyürken ben ona bir babanın olması gerektiği gibi örnek olmadım ama her zaman onunla irtibatta kaldım ve onu düzenli olarak gördüm. Benimle ve ebeveynlerimle kalmaya gelirdi ve birbirimize çok yakındık” demişti.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı