internet haber sitesi
Reklamı Geç

Manisa’da deprem! Deprem birçok ilde hissedildi

Van’da dün yaşanan 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Ege bölgesi sallandı... Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde saat 10.21’de 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem özellikle İzmir, Balıkesir, Aydın ve Muğla'da hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Akhisar olarak açıkladı. Sarsıntının ardından en büyüğü 3.6 olan 26 tane artçı kaydedildi. Deprem İstanbul'da da bazı noktalardan hissedildi. İşte Ege'de yaşanan kuvvetli depreme dair detaylar...

Manisa’da deprem! Deprem birçok ilde hissedildi
Manisa’da deprem! Deprem birçok ilde hissedildi admin

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre saat 10.21'de kaydedilen deprem, yerin 9 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Deprem özellikle İzmir, Aydın ve Muğla’da olmak üzere tüm Ege’de hissedildi. Deprem İstanbul, Bursa ve Kütahya’yı da salladı.

KANDİLLİ: AKHİSAR MERKEZLİ 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Akhisar ilçesi olarak duyurdu. Kandilli sarsıntıyı önce 5.5 ardından 5.3 olarak açıkladı.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi de depremin büyüklüğünü 5.6 olarak duyurdu.

26 ARTÇI SARSINTI KAYDEDİLDİ

AFAD’ın verilerine göre ilk depremin ardından bir buçuk saat içinde en büyüğü 3.6 olan 26 tane artçı sarsıntı kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı