internet haber sitesi
Reklamı Geç

Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta devam etti. Fenerbahçe zorlu deplasmandan 3-1 galip ayrıldı ve 37 puana yükselerek derin bir nefes aldı. Kanarya ayrıca 16 Eylül 2018'den beri ilk deplasman galibiyetini elde etti. Kasımpaşa ise 38 puanda kaldı.

Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe
Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe admin

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın kritik maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti ve rahat bir nefes aldı. Fenerbahçe puanını 37 yaparak maç fazlasıyla 12. sıraya çıktı ve ateş hattından uzaklaştı. Kasımpaşa ise 38 puanla 10. sırada kaldı.

Fenerbahçe 7 buçuk ay sonra deplasmanda galip geldi. Fenerbahçe ligde son olarak 16 Eylül'de deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 yenmişti.

3: NET BİR POZİSYON! Fenerbahçe gole çok yaklaştır! Jailson'un pasında cez sahası girişinde şut şansı yakalayan Dirar, sağ ayağıyla uzak direğe göndermek istedi ancak top dışarı çıktı.

4: AZ FARKLA! Bir tehlike de Kasımpaşa'dan! Sol kanattan gelişen atakta penaltı noktaısına yapılan ortaya Perica çok iyi yükseldi ama kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

8: DİREKTEN DÖNDÜ! Fenerbahçe çok net bir fırsatı harcadı! Dirar'ın savunma arkası pasına iyi hareketlenen Soldado, kaleciden sıyrıldı ve şutunu çekti ancak top direkten döndü.

13: GOL! ÇOK BÜYÜK BİR HATA!

Kasımpaşa öne geçti!

Savunmanın geri pasını kontrol etmek isterken ayağının altından kaçıran Harun Tekin, kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe'yi 1-0 geri düşürdü.

20: GOL! VAR İNCELEDİ, FENERBAHÇE BERABERLİĞİ YAKALADI! Eljif Elmas'ın Valbuena'nın ortasında attığı gol ofsayt gerekçesyle geçersiz sayılmıştı. VAR incelemesinin ardından hakem orta noktayı gösterdi. Maçta durum 1-1.

43: GOL İPTAL! FENERBAHÇE'NIN ISLA İLE BULDUĞU GOL İPTAL EDİLDİ!

Hasan Ali'nin sol bekten kale önüne yaptığı ortayı Soldado topukla Isla'nın önüne bıraktı. Isla'nın şutu ağlarla buluştu ancak hakem VAR incelemesinin ardından golü iptal etti.

51: NET POZİSYON! Kasımpaşa'nın hızlı hücumunda Trezeguet'nin ortasına Perica iyi vurdu ama top dışarı çıktı.

61: Fenerbahçe'de günün en etkili isimlerinden Eljif Elmas, yerini Moses'a bıraktı.

62: SON ANDA! Ceza sahası dışından sert vuran Nabil Dirar savunmaya takıldı ancak kaleye yönelen topu Scuffet son anda kornere çeldi.

72: GOL! VALBUENA ATTI, FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ! Geçtiğimiz haftanın yıldızı yeniden sahnede. Serbest vuruşta topun başına geçen Valbuena, sert bir vuruşla barajı aştı ve topu ağlarla buluşturdu.

73: Fenerbahçe'de 1 dakika önce golünü atan Valbuena, yerini Mehmet Ekici'ye bıraktı.

74: GOL! VAR İNCELEMESİNİN ARDINDAN HAKEM ORTA NOKTAYI GÖSTERDİ! Ceza sahası sol çizgisinde topla buluşan Mehmet Ekici, arka direkte bomboş durumda olan Soldado'ya gönderdi. Soldado'nun dokunuşu topun ağlarla buluşmasına yetti.

81: DİREKTEN DÖNDÜ! Kasımpaşa gole çok yaklaştı! Sağ kanattan yapılan ortaya Trezeguet çok iyi yükseldi ve darbeli bir kafa vurdu ancak top direkten döndü.

90: VAR'ın damga vurduğu maçın sonuna 9 dakika eklendi.

Skrtel ve Sadık'ın yokluğunda Yanal'ın tercih ettiği Neustadter son olarak 8 Şubat'taki Kayserispor deplasmanında forma giymişti.

Skor/Sözcü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı