internet haber sitesi
Reklamı Geç

Trakya'da kar yağışı başladı

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, özellikle Keşan-Gelibolu Karayolu Korudağ mevkiinde etkili oldu.

Trakya'da kar yağışı başladı
Trakya'da kar yağışı başladı admin

Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü Keşan ilçe merkezinde, akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kardan korunmak isteyen bazı vatandaşlar dışarıya şemsiyeyle çıktı. Kar yağışı özellikle Keşan-Gelibolu Karayolu Korudağ mevkiinde etkili oldu. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarıyla rampa çıkmakta güçlük çekti. Keşan Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri olası kazalara karşı denetimlerini artırdı. Keşan ve Gelibolu Karayolları ekiplerinin yolların trafiğe kapanmaması için kar küreme araçlarıyla önlem aldığı ve tuzlama çalışması yaptığı bildirildi.

TRAFİKTE AKSAMALAR YAŞANIYOR
Edirne'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini arttırdı. Keşan-Gelibolu karayolu Korudağ mevkiinde TIR'ların kayması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Karayolları ekiplerin yolun açık tutulması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'a kar etkili olmaya başladı

Tekirdağ'da ve ilçelerinde yılın ilk kar yağışı bu akşam saatlerinde etkili olmaya başlarken, hava sıcaklığı 0 dereceye düştü. Çorlu Havalimanı'ndan yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edildi.

Tekirdağ il merkezi ile Çorlu, Malkara,  ilçelerinde yılın ilk kar yağışı bu akşam saatlerinde başladı. İlerleyen saatlerde kar yağışı etkisini artırırken, hava sıcaklığı da 0 dereceye düştü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı. Tekirdağ ile Malkara ve Hayrabolu ilçeleri karayolunda madde hasarlı trafik kazaları meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri karayolları üzerinde önlem alarak kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve karayolları ekipleri yollarda olası olumsuzluk ve kapanmalara karşı ekipleri hazır bekletmeye başladı.

EĞİTİM UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ
Çorlu ilçesinde ise akşam saatlerinden itibaren kar etkisini göstermeye başladı. Çorlu Havalimanı'ndan yapılması planlanan eğitim uçuşları ise kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.(DHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı