internet haber sitesi
Reklamı Geç

Münir Özkul'un oturduğu binada yangın: Ünlü sanatçının elleri yandı

Türk sinemasının emektar sanatçısı Münir Özkul’un da oturduğu binada, tüpgaz sızıntısından kaynaklanan yangın çıktı. Yangında sanatçı Asime Atuner’in elleri ve saçları yandı. Derhal müdahale edilen yangının ünlü sanatçı Münir Özkul’un ikamet ettiği kata sirayet etmediği için etkilenmediği bilgisi alındı.

Münir Özkul'un oturduğu binada yangın: Ünlü sanatçının elleri yandı
Münir Özkul'un oturduğu binada yangın: Ünlü sanatçının elleri yandı admin

Yangının saat 09:00 sularında tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in dairesinde başladığı, ilk belirlemelere göre ise tüpgaz sızıntısı sebebiyle parlama şeklinde meydana geldiği saptandı. Tüpgazı yakmak isteyen Ferdi Altuner’in yine sanatçı olan eşi Asime Altuner’in parlama şeklinde oluşan alevlerde saçları ve eli yandı. Kadının feryadı üzerine bina görevlisi Mehmet Kaya olay yerine koştu. Kaya, yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de geldi.

İtfaiye ekipleri binada gerekli incelemeleri yaptı. Saçları tutuşan ve eli yanan Asime Altuner ile eşi Ferdi Altuner, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bina görevlisi Mehmet Kaya, “Tüpün başı kelepçeden kurtulmuş. Büyük ihtimalle çakmağı çaktığında eli ve saçları alev alıyor. Ben gelince, yangın tüpü ile müdahale ettim, söndürdüm. Daha sonra tüpü aşağıya indirdim. Çevredeki arkadaşlar da yardıma geldiler” dedi.

Yangında, aynı binada yaşayan Türk sinemasının usta sanatçısı Münir Özkul’un dumandan etkilenmediği de öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı