internet haber sitesi
SON DAKİKA... Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun tutuklandı

SON DAKİKA... Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun tutuklandı

İstihbarat Daire Başkanlığı görevinde bulunan, FETÖ ile ilgili ‘İN’ adlı bir kitap yazan, Türkiye’deki önemli operasyonlara imza atan Emekli Emniyet Müdürü Sabri Uzun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklandı.

GÜNDEM - 2019-04-26 15:14:07

Üç kez İstihbarat Daire Başkanlığı görevinde bulunan, FETÖ ile ilgili ‘İN’ adlı bir kitap yazan, Türkiye’deki önemli operasyonlara imza atan Emekli Emniyet Müdürü Sabri Uzun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten 23 Nisan günü gözaltına alınmıştı. Uzun hakkında terör örgütüne yardım iddiası da bulunuyordu. Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle bugün mahkemeye sevk edildi. Uzun’un tutuklanmasına karar verildi.

SON PAYLAŞIMLARI…

Uzun son paylaştığı bir tweetinde, “Sn İmamoğlu; İBB Bşk görevin hayırlı olsun. İnşallah, oğlum sıfırla demezsin. 750 milyon liralık saat takmazsın. 7 adet para kasan ve para sayma makinen olmaz. Allah şaşırtmasın” demişti.

Bir başka twetinde ise “Partiya Harekatı Hırgür Genel Başkanı…Yerel Seçim öncesi söylediğin ‘zillet, illet, PKK ve Fetö ittifakı’ sözleriniz sonucu Sn Kılıçdaroğlu’na Ankara’da saldırıldı. Dün kahramanlar Engin Alan, Levent Göktaş, Serdar Öztürk cezaevine atıldığında sinmiştin. Vicdanın rahat mı?” diye yazmıştı.

Sabri Uzun, bir başka paylaşımında ise “ÖSYM eski Bşk Ali Demir, FETÖ’den tutuksuz yargılanacak.. Peki, Ali Demir kararnamesini imzalayanların ifadeleri alındı mı ? Garipler cezaevinde, muktedirler evlerinde olursa böyle FETÖ ile mücadele olmaz” demişti.

(SÖZCÜ)

DİĞER HABERLER
internethabersitesi, internethaber, gazete, internet haber, internet haber sitesi, haber, haber portalı