internet haber sitesi
Fenerbahçe Zorya'yı geçmekte zorlanmadı

Fenerbahçe Zorya'yı geçmekte zorlanmadı

Sarı-lacivertliler ilk yarıda kilidi açamadığı Zorya karşısında Stoch ve Kjaer'in golleriyle 3 puana uzandı: 2-0. Fenerbahçe bu galibiyetle grupta oynadığı iç saha maçlarından 9 puan çıkarmış oldu.

SPOR - 2016-11-25 09:24:49

Zorya'yı 2-0'la geçen Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 9 Avrupa maçında 8 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilen sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de üst üste 7. kez galip gelmeyi başardı.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'ndaki son 7 Avrupa maçında Lokomotiv Moskova, Braga, Monaco, Grasshoppers, Feyenoord, Manchester United ve Zorya'yı eli boş gönderdi.

İstanbul temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda sahasında yaptığı 3 maçı da kazanarak seyircisi önünde 9 puanın tamamını aldı.

Sarı-lacivertliler, namağlup serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Fenerbahçe, bu 9 maçın 6'sında rakiplerine gol şansı tanımadı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 3 gol gördü.

Art arda 5. galibiyet

Fenerbahçe, son 5 resmi maçını da kazanarak çıkışını sürdürdü.

Son yenilgisini UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Ekim'de Manchester United deplasmanında yaşayan sarı-lacivertliler daha sonra Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'ı, Avrupa'da ise Manchester United ile Zorya'yı mağlup etti.

DİĞER HABERLER
internethabersitesi, internethaber, gazete, internet haber, internet haber sitesi, haber, haber portalı