internet haber sitesi
Meral Akşener: Titanic batıyor, farkındayız

Meral Akşener: Titanic batıyor, farkındayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin HDP seçmenine yönelik "Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin" sözlerine, "Sırf vatandaşlık hakkını kullandı diye kimseye suçlu muamelesi yapamazsınız. Böyle azgınlık, böyle izansızlık olmaz. Kendinize gelin. Evet, muhteremler işler sizin için kötüye gidiyor, Titanic batıyor, farkındayız. Ama ne olursa olsun, böyle çıkışlar yapamazsınız" diye tepki gösterdi.

SİYASET - 2021-04-17 21:25:21

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, seçmene yönelik ağır ifadeler kullanan AKP Grup Başkanvekili Özhaseki'nin görevden alınması gerektiğini belirterek, "Partinizde mümkünse insan görmeyeceği, eline mikrofon verilmeyeceği bir yere koyun" ifadelerini kullandı.

"SIRF SİZE OY VERMİYORLAR DİYE, BU MEMLEKETİN İNSANLARINA BELA OKUYACAKSINIZ, YAZIKLAR OLSUN"

Meral Akşener, şöyle konuştu:

"Bir yönetici çıktı, bu ülkenin 6 milyon vatandaşına 'Allah belanızı versin' dedi. Milletine bela okuyan bir siyasetçi. Bu Türk siyasi tarihinde bir ilk. Bu Türk siyasi tarihinde utançla hatırlanacak bir terbiyesizlik. 'Nereden nereye geldi Türkiye' değil mi? Dün kendinden olmayana terörist diyen bu zihniyet bugün, işi iyice abartıp, kendine oy vermeyene bela okur hale geldi. Bir yandan Apo’nun mektubunu okutturup el birliğiyle teröriste güzellemeler yapacaksınız, kırmızı bültenle aranan kardeşinin ayağına, devletin televizyonunu gönderip, röportaj yapacaksınız, sonra çıkıp, sırf size oy vermiyorlar diye, bu memleketin insanlarına bela okuyacaksınız. Yazıklar olsun. İşin en acısı da ne biliyor musunuz? Bu şımarık, bu şuursuz davranışlarla, bölücü teröre hizmet ettiklerinin farkında bile değiller. Seçim olur, milletimiz önündeki seçeneklerden birine oyunu verir. Ama sırf vatandaşlık hakkını kullandı diye kimseye suçlu muamelesi yapamazsınız.  Böyle devlet yönetilmez. Evet, muhteremler, işler sizin için kötüye gidiyor, biliyoruz. Evet, ateş bacayı sarmış, panik halindesiniz, görüyoruz. Evet, Titanic batıyor, farkındayız. Ama ne olursa olsun, böyle çıkışlar yapamazsınız. Sırf gündem yaratmak için, bu memleketin toplumsal dokusuna böyle zarar veremezsiniz. Böyle azgınlık, böyle izansızlık olmaz. Kendinize gelin. O densiz genel başkan yardımcısını da hemen görevden alın, partinizde mümkünse insan görmeyeceği, eline mikrofon verilmeyeceği bir yere koyun."

(anka)

DİĞER HABERLER
internethabersitesi, internethaber, gazete, internet haber, internet haber sitesi, haber, haber portalı