internet haber sitesi
Reklamı Geç

Annesinin HDP binasında ‘dağa kaçırıldı’ diye eylem yaptığı genç, Diyarbakır’da çıktı

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde evinden çıktıktan sonra oğlundan haber alamayan anne Akar, oğlu Mehmet Akar’ın HDP’liler tarafından dağa kaçırıldığını iddia etmişti. Diyarbakır’da kamera karşısına geçen Mehmet Akar, “Dağa kaçmadım, Diyarbakır’dayım. Ailem zorla evlendirmek istediği için evden çıktım. Hiç kimse yanlış haber yapmasın. Kimseyi suçlayıp iftira atmasınlar” dedi.

Annesinin HDP binasında ‘dağa kaçırıldı’ diye eylem yaptığı genç, Diyarbakır’da çıktı
Annesinin HDP binasında ‘dağa kaçırıldı’ diye eylem yaptığı genç, Diyarbakır’da çıktı admin

Anadolu Ajansı; Diyarbakır merkez Sur ilçesi Soğanlı Mahallesi’ndeki evinden üç gün önce çıktıktan sonra haber alınamayan Mehmet Akar’ın HDP’liler tarafından dağa kaçırıldığı iddiasına yer vererek, anne Hacire Akar’ın HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelerek camını kırdığı bina önünde oturma eylemine başlattığını yazdı.

Dağa kaçtığı iddia edilen Mehmet Akar, Mezopotamya Ajansı’na konuştu.

“Kimseyi suçlayıp iftira atmasınlar”

Ailesi tarafından zorla evlendirilmek istendiği için evden çıktığını belirten Akar, ‘dağa kaçtı’ haberlerinin gerçek olmadığını aktardı. Akar, “HDP ile bir alakası yok. Ailemin orada durmasının bir anlamı yok. Evden çıkma nedenim ailemin baskısı ve zorla evlendirmeye çalışması. Ben kendi irademle evden çıktım. Ailemi sildim, ailemle görüşmeyeceğim. Hiç kimse yanlış haber yapmasın ben Diyarbakır’dayım. Kimseyi suçlayıp iftira atmasınlar” diye belirtti.

Tele1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı