internet haber sitesi
Reklamı Geç

İzmir 4.9’luk depremle sallandı!

Saat 11:40 dolaylarında Ege Bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.9 olarak ölçüldü. Deprem hakkında henüz açıklama yapılmazken İzmir ve çevre illerde kısa süreli korku ve panik yaşandı. İzmir depremine dair detaylar...

İzmir 4.9’luk depremle sallandı!
İzmir 4.9’luk depremle sallandı! admin

Ege Bölgesi’nde yerin 1.93 kilometre altında meydana gelen deprem korkuya yol açtı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Ege Denizi’nde, İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,9 olarak açıkladı. Depremin ardından aynı bölgede 3.3 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi.

DEPREMİN ARDINDAN ARTÇI FIRTINASI

İzmir’de meydana gelen depremin ardından 3 büyüklüğünde birkaç artçı sarsıntı daha gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi verilerine yukarıdaki tablodaki gibi yansıyan artçı depremler bölgedeki hareketliliğin sürdüğünü gösteriyor.

Depremin merkez üssü

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı’nın verilerine göre ise , saat 11.47’de, İzmir’in Menderes ilçesinin kırsal Çileme Mahallesi yakınlarında olan depremin derinliği 1.93 kilometre olarak ölçüldü.

(sözcü)

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı