internet haber sitesi
Reklamı Geç

Erdoğan’dan iki üniversite bitirmiş EYT mağduru kadına skandal sözler!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün katıldığı cami açılışında iki üniversite bitirmiş EYT mağduru, işsiz evli kadının “iş bulamıyorum” isyanına da skandal sözlerle yanıt verdi.

Erdoğan’dan iki üniversite bitirmiş EYT mağduru kadına skandal sözler!
Erdoğan’dan iki üniversite bitirmiş EYT mağduru kadına skandal sözler! admin

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı cami açılışında 23 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN: HIRSIZLARA BU İŞİ BIRAKMAYACAĞIZ

Müslüman ülkelerde yaşananlar nedeniyle sıkıntılı bir Ramazan yaşandığını anlatan Erdoğan, “Suriye’de olsun, Arakan’da olsun, Afganistan’da olsun tüm İslam ülkelerinde sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah bu sıkıntıların da aşılmasına vesile olsun” şeklinde konuştu.

23 Haziran’da yapılacak seçimleri de hatırlatan Erdoğan, “Önümüzde 1 ay sonra sandık var. Bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak, bu işin hakkını verelim diyorum. Ülkemizde demokrasi zaferi ile bu işi noktalayalım” dedi.

‘İş bulamıyorum’ diyen kadına skandal sözler

Cami çıkışında Erdoğan, EYT mağduru kadına “Erken emeklilik diye bir şey yok” diye yanıt verdi. Sözlerine devam eden Erdoğan “İş bulamıyoruz efendim iş yok! Ben iki üniversite mezunuyum işim yok şu anda.” diyen evli kadının sözlerine “kocan ne yapıyor?” diye karşılık verdi. Erdoğan “Şu anda işi var çalışıyor” diye yanıt veren evli kadına “gördün mü?” diye yanıt verdi.
Tele 1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı