internet haber sitesi
Reklamı Geç

İmamoğlu'ndan 'veritabanı' açıklaması: Ne yazık ki tespitlerimiz var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İmamoğlu veritabanı ile ilgili "Duyum değil, daha ötesi tespitlerimiz var" ifadelerini kullandı. Kaynak: İmamoğlu'ndan 'veritabanı' açıklaması: Ne yazık ki tespitlerimiz var.

İmamoğlu'ndan 'veritabanı' açıklaması: Ne yazık ki tespitlerimiz var
İmamoğlu'ndan 'veritabanı' açıklaması: Ne yazık ki tespitlerimiz var admin

Erdoğan ile görüşmesi sorulan İmamoğlu, “Karşılaşmamız gerekiyor, millete hizmet eden makamlara sahibiz. Bunlar gayet doğal, nezaketin normalleşmesi bu ülkenin normalleşmesi demek. Ben bunu uygulamaya çalışacağım her zaman. Fırsat bulursam kucaklaşırım, merhabalaşırım. Bugün kandilini kutladım.” dedi.

İmamoğlu’nun açıklamaları şöyle:

Erdoğan’ın ‘Demiri soğutma’ açıklaması

Keşke demir hiç ısınmasaydı. Tweet’ini beğendim. Barış ve huzur olsun. Bu bakış açısı bizim açımızdan da millet açısından da bir kazanımdır. Teşekkür ediyoruz.

‘Veri tabanı’ açıklaması

Kamu adına görev yapıyoruz, kamunun verilerini korumak zorundayız. Şu anda görevli olan arkadaşlarım, Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce sözleşmesini yapıp bu alanda anlaşma yaptığı bir firmanın görevlisi. Gayet mevzuata uygun bir şekilde, saklanacağı alan kanuna uygun bir şekilde. Bir zapt altına alınarak, tespitler yapılarak, 31 Aralık – 31 Mart tarihli ve dün tarihli kayıtlar arşivlendi, imza altına alındı. Özellikle 31 Mart ile 18 Nisan arasında ne yazık ki duyum değil, daha ötesi tespitlerimiz var. Bunları en sağlıklı bir şekilde kıyaslamak, verileri analiz etmek ve halkımızın çıkarını korumak adına bu işlem yapılmıştır. Kanuna uygundur, bizim öyle kozmik odayla falan işimiz olmaz. Bu devlet hafızası, bunu koruyoruz 16 milyon insan adına. (Bu verilerin analizlerini de paylaşacak mısınız sorusuna) Gayet tabii, kamuya şeffaf, açık olma sözünü verdik. Kamuyu ilgilendiren, kamuya zarar veren ya da eksik işlem yapıldığında hem kamuya duyuracağız hem de gerekli hukuki işlemleri başlatacağız. Bunu yapmak zorundayız. Umuyorum devletimize-milletimize zarar veren iş ve eylemlerde bulunulmamıştır ama dediğim gibi ne yazık ki tespitlerimiz var. Bunlardan netleştikten sonra bahsedeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı