internet haber sitesi
Reklamı Geç

Ankara ve İzmir’den İstanbul’a tebrik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mazbatasını ve Mevlüt Uysal'dan görevi teslim alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Ankara ve İzmir’den İstanbul’a tebrik!
Ankara ve İzmir’den İstanbul’a tebrik! admin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajında, “Şehrine bereket ve huzur getirecek, kadim İstanbul için 5 yıl boyunca yorulmadan çalışacağına inandığım, değerli kardeşim Ekrem İmamoğlu'nun Belediye Başkanlığı görevini kutluyorum.Cumhuriyetimizin kurulduğu şehirden, Türkiye'nin başkentinden selam ve sevgilerimi yolluyorum” dedi.

İşte o tweet;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Kentlerimiz arasında kuracağımız vizyon ortaklığıyla…İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı değerli dostum Ekrem İmamoğlu'nu bu önemli görevi nedeniyle tebrik ediyorum. Kentlerimiz arasında kuracağımız vizyon ortaklığıyla çok daha müreffeh bir Türkiye’nin tohumlarını serpeceğiz. Umutsuzluğu hayatlarımızdan topyekün söküp atacağız” ifadelerini kullandı.

İşte o tweet;

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı