internet haber sitesi
Reklamı Geç

CHP’li Öztrak: Sonuçları beğenmeyenler seçimi çalmaya çalışıyor

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Sonuçları beğenmeyenler seçimi çalmaya çalışıyor” dedi.

CHP’li Öztrak: Sonuçları beğenmeyenler seçimi çalmaya çalışıyor
CHP’li Öztrak: Sonuçları beğenmeyenler seçimi çalmaya çalışıyor admin

Öztrak, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkını da açıkladı. Öztrak, “Saat 18.00 itibarıyla YSK’nin güncellenmiş rakamlarına göre, İmamoğlu 15 bin 119 oyla önde gidiyor” diye konuştu.

“Bu seçimde organize suç keşfetmişler” diyen Öztrak, “Peki bu seçimi kim yönetti? Sizin Adalet Bakanınız yönetti, sizin İçişleri Bakanınız, daha yeni görev süresini uzattığınız YSK üyeleri. Demek ki becerememişsiniz” diyerek iktidara tepki gösterdi.

Öztrak’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 “Açık söyleyeyim, iktidarı bu şekilde şımartan ve mızıkçılık yapmasının önünü açan, YSK’nın daha önceki yıllardaki kararları olmuştur.

İktidar sözcüleri birtakım organize işlerden bahsetmek suretiyle YSK’yı, ilçe seçim kurullarını baskı altına almaya çalışmaktadır.

Siz sandık kurullarını yaparken, sandık kurulu başkanları memur olacak ya da sizin yapmış olduğunu düzenlemelerle yöresinde tanınan bilinen kişiler arasından seçilecek denmiş.

Bu sandık başkanları atanmış, hiçbir itiraz olmamış. Şimdi bunlar arasında FETÖ’cü var mı sorusu son derece tehlikeli bir sorudur.

“MİLLET MIZIKÇILIKTAN SIKILDI”

 Seçim ciddi bir iştir. itirazlar hislere göre yapılmaz. Millet yapılan bu mızıkçılıktan sıkıldı. Sonuçları beğenmeyenler seçimi çalmaya çalışıyor.

 Bu seçimde organize suç keşfetmişler. Peki bu seçimi kim yönetti? Sizin Adalet Bakanınız yönetti, sizin İçişleri Bakanınız, daha yeni görev süresini uzattığınız YSK üyeleri. Demek ki becerememişsiniz.

Saat 18.00 itibarıyla YSK’nin güncellenmiş rakamlarına göre, İmamoğlu 15 bin 119 oyla önde gidiyor.

“ARTIK MİLLETİ OYALAMAYI BIRAKIN”

 Sonucun değişmeyeceğini görenler ‘Bütün oyları yeniden sayalım’ diyor. Binali Yıldırım’ın bu sandıklardan çıkmayacağını biliyoruz. Bu olmazsa seçimin iptalini isteyecekler. Mızıkçılığın daniskası.

 Artık milleti oyalamayı bırakın.”

(Birgün)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı